loader
Foto

IMPACT – miercuri, ora 17.00

Început de vacan ţă!

 

Maria Florea
IMPACT

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

La început de vacanță, ne întrebăm, nu doar retoric, cum s-a întâmplat ca în județul Iași, din 6 tabere de stat a rămas doar una. Căută răspunsul și soluțiile Daniel Statescu, directorul Direcției Județene pt Sport și Tineret.

În schimb, în partea a două a emisiunii suntem învățați să nu ne mai plângem de milă și să nu ne mai comparăm cu Timișoara, Cluj Napoca sau Brașov, ci cu Oxford, Amsterdam sau Viena. Sfaturile vin de la un tânăr ieșean a cărui afacere, de câteva milioane de euro, a fost declarată START-UP-ul anului.

Iar în final de emisiune, urcăm pe scenă alături de Ionela Arvinte, actriță la Teatrul Luceafărul din Iași. "Să joci în față copiilor e cel mai mare privilegiu, dar și cea mai grea misiune" mărturisește Ionela Arvinte.

Doar la Impact, miercuri, de la ora 17.00, pe TVR Iaşi, TVR 3 şi www.tvrplus.ro/live-tvr-iasi!

Impact

Realizator: Maria Florea

Miercuri, 24 iunie, ora 17.00

În direct pe TVR Iaşi, TVR 3 şi www.tvrplus.ro/live-tvr-iasi

Reluare: joi, ora 10.00

17:00 FamiliON

- Viorica Macovei Realizator - Laura Lucescu

18:00 Telejurnal Regional TVR Iași (R)

(Reluare)
 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Am pregătit o dimineaţă condimentată. Vineri, 19 aprilie este "Ziua Internaţională a Usturoiului". Vizităm satul unde localnicii cultivă de sute ...

Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

 

#tvriasi