loader
Foto

IMPACT - miercuri, ora 17.00

Experienţe împărtăşite.

 

Maria Florea
IMPACT

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

La Impact, învăţăm să construim împreună Căsuţa cu Cireşe pentru a veni în sprijinul a peste 120 de copii din Iaşi, aflaţi în situaţia de a renunţa la şcoală din cauză că părinţii nu-i pot susţine financiar.

O cunoaştem apoi pe Rodica Rusu, omul care a transformat Biblioteca din comuna Bălţaţi în Biblioteca Anului. Şi împărtăşim din experienţa de voluntar în Africa a profesoarei de istorie Lavinia Beşliu, de la Colegiul Richard Wurmbrand.

Iar atletul Florin Cojoc ne înseninează ziua spunându-ne că în viaţă trebuie să îndrăzneşti dincolo de ceea ce îţi oferă destinul şi doar astfel îţi vei găsi liniştea şi fericirea.

Miercuri, de la ora 17.00, pe TVR Iaşi, TVR 3 şi www.tvrplus.ro/live-tvr-iasi!

Impact

Realizator: Maria Florea

Miercuri, 10 iunie, ora 17.00

În direct pe TVR Iaşi, TVR 3 şi www.tvrplus.ro/live-tvr-iasi

Reluare: joi, ora 10.00

19:00 Ziua bună de la Iași

20:00 Accent Regional (R)

Realizator - Maria Florea (Reluare)
 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Urmăriți o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi