loader
Foto

Impact – 28 mai

Miercuri, 28 mai, de la ora 17.00, la TVR Iaşi şi TVR 3, aţi aflat, printre altele, cum puteţi verifica dacă aţi beneficiat de toate serviciile medicale decontate de Casa de Asigurări de Sănătate.

 

Maria Florea
IMPACT

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Miercuri, de la ora 17.00, numai la Impact aţi aflat cum puteţi verifica dacă ați beneficiat într-adevăr de toate serviciile medicale decontate de Casa de Asigurări de Sănătate în ultimii ani. Apoi, împreună cu politologul George Poede am văzut cât de implicaţi au fost tinerii la recentele alegeri europarlamentare.

În partea a doua a emisiunii i-am cunoscut pe studenţii ieşeni laureaţi la Concursul Naţional de Matematică "Traian Lalescu" de la Timişoara.

Şi nu am încheiat ediţia de azi fără o... "cerere in casatorie". De fapt, o invitaţie la un nou spectacol de pe scena Ateneului din Iaşi, după o piesă de Cehov, în regia lui Radu Ghilas. În studioul TVR Iaşi au ajuns doi dintre actorii din rolurile principale: Emil Coşeru şi Cezara Fantu.

Impact

Realizator: Maria Florea

TVR Iași și TVR 3: Miercuri, 28 mai, ora 17.00

22:00 Preluare TVR3

7:00 Mașina timpului

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Am pregătit o dimineaţă condimentată. Vineri, 19 aprilie este "Ziua Internaţională a Usturoiului". Vizităm satul unde localnicii cultivă de sute ...

Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

 

#tvriasi