loader
Foto

Identitate Basarabia: invitat Vadim Tichişan

TVR Iași v-a invitat să-l cunoașteți pe Vadim Tichişan. Emisiunea "Identitate Basarabia" poate fi urmărită la TVR Moldova, TVR Iași, TVR i și TVR 3.

 

Violeta Gorgos
Identitate Basarabia

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

A  absolvit colegiul de muzică “Ştefan Neaga” din Chişinău  şi actualmente este profesor la această instituţie. Dar între aceste două repere, în viaţa lui au existat multe întâmplări memorabile: Johny Răducanu împreună cu care a cântat  partiţii de jazz nescrise, formaţiile “Davi”, “Cuibul” , “Sarmalele Reci”  “Provincialii”  alături de care a înţeles ce înseamnă să cânţi în grup,  Ştefan Bănică Jr.,  cel care l-a făcut să vadă spectacolul dincolo de muzică. A avut ani de glorie, dar a râvnit mereu la adevăruri lumeşti. Şi pentru cele din urmă a revenit la Chişinău, a făcut doi copii şi încearcă să transmită din cele acumulate percuţioniştilor de mâine.

TVR Moldova: sâmbătă,  2 aprilie, ora 19.30
TVR Iaşi: marţi,  12 aprilie, ora 20.00
Reluare:  miercuri, 13 aprilie, ora 13.00
sâmbătă, 16 aprilie, ora 19.00
TVR Internaţional: 7 mai, ora 19.30
TVR 3: duminică, 22 mai, ora 14.30

 

22:00 Preluare TVR3

7:00 Mașina timpului

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Am pregătit o dimineaţă condimentată. Vineri, 19 aprilie este "Ziua Internaţională a Usturoiului". Vizităm satul unde localnicii cultivă de sute ...

Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

 

#tvriasi