loader
Foto

Identitate Basarabia – „Paşi în doi din doi în doi”

O ediţie dedicată iniţiatorilor „Bienalei Eugene Ionesco”.

 

Violeta Gorgos
Identitate Basarabia

Ediţia este disponibilă pe TVR+

Petru Vutcărău şi Val Butnaru sunt iniţiatorii şi organizatorii Festivalului Internaţional de Teatru „Bienala Eugene Ionesco” şi protagoniştii emisiunii „Identitate Basarabia”.

Un jurnalist şi un actor acum 20 de ani lansau la Chişinău un prim festival internaţional de teatru cu genericul „Planeta Ionesco”. La actuala ediţie participă companii de teatru şi dans din Franţa, Israel, România, Japonia, Coreea de Sud, Republica Moldova ş.a.

Genericul din acest an a fost dictat şi de evenimentele care se întâmplă în partea aceasta a lumii:  „Make Theatre, Not War”.

O producţie TVR Iaşi realizată de Violeta Gorgos (regizor artistic), Cristian Sbîngu (imagine), Sebastian Ivanovici (asistent imagine), Marian Bucur (editor imagine).

 

Identitate Basarabia

Realizator Violeta Gorgos

TVR 3: duminică, 19 octombrie, ora 14.30

TVR Iaşi: marţi, 21 octombrie, ora 20.00

7:00 3 ceasuri bune

8:55 Mașina timpului

Realizator - Dan Trofin
 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

Luni, 22 aprilie, de la ora 18:00, la TVR Iași, Ovidiu Mihăiuc v-a propus o nouă ediție "Interviul săptămânii".

 

#tvriasi