loader
Foto

Hai să ne jucăm!

„Vară pentru voi” cu Raluca Aftene şi Dan Trofin

 

Raluca Aftene
Dan Trofin
Vară pentru voi

Astăzi, Raluca Aftene are chef de joacă! După trei decenii în care distracţia copiilor, dar şi a adulţilor părea să se fi mutat definitiv în mediul virtual, de câţiva ani, s-au găsit întreprinzători care au mutat jocurile interactive, sociale, din nou în viaţa reală.

Aflăm astăzi ce jocuri fac furori printre tineri – şi nu numai – în aşa măsură încât aceştia sunt dispuşi să plătească pentru şansa de a concura cu alţii, fie prin perspicacitate, fie prin cunoştinţe de cultură generală, fie prin noroc. Despre “Puzzle Room” ne va  vorbi Mircea Iliescu, unul dintre ieşenii care a amenajat deja în oraş o asemenea… capcană.

Doi membri ai trupei “Idiot”, fratii Ovidiu şi Theodor Ivan, ne vor explica de ce sunt oamenii dornici să participe la concursuri de tipul “Pub Quiz” sau la spectacole de improvizaţie teatrală.

Ne vor ţine hangul în joaca muzicală, Bobi şi Bobo, adica “Fără zahăr”. Jucaţi-vă cu noi astăzi la “Vară pentru voi” la TVR Iaşi.

Ne vedem de luni până vineri, de la ora 17.00, în direct la TVR Iaşi şi online pe www.tvrplus.ro/live-tvr-iasi!

Vară pentru voi

Realizatori: Raluca Aftene şi Dan Trofin

TVR Iaşi: luni – vineri, ora 17.00

Reluare: de la ora 20.30

12:00 Invitație la spectacol

- Cinci femei în tranziție

13:30 Play

- Bogdan BaltăRealizator - Anca Medeleanu
 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Urmăriți o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi