loader
Foto

Guillermo Arriaga, „Cap de afiș” la TVR Iași

Marţi, 28 octombrie 2014, ora 19.30

 

Andreea Ştiliuc
Cap de afiș

Guillermo Arriaga a fost prezent pe 2 octombrie 2014 la Serile FILIT, în Sala Mare a Teatrului Naţional din Iaşi. Întâlnirea moderată de Marius Chivu va fi difuzată pe TVR Iași, în cadrul emisiunii “Cap de afiș”.

Literatură, cinema, experienţă de viaţă, vânătoare, moarte, prietenie, fotbal, umor. Dialogul dintre Marius Chivu şi Guillermo Arriaga a câştigat publicul de la primele replici.

Guillermo Arriaga s-a născut în Ciudad de Mexico. Este scriitor, scenarist, regizor şi producător. A semnat scenariile unor filme celebre, regizate de Alejandro González IñárrituAmores Perros, 21 Grams sau Babel. Filmul Amores Perros a fost nominalizat la Oscar, a obţinut un premiu BAFTA şi două distincţii la Cannes.

De asemenea, Arriaga semnează regia şi scenariul filmului The Burning Plain (2008), din a cărui distribuţie fac parte Charlize Theron şi Kim Bassinger. Premiat ca scenarist, Arriaga se consideră, în primul rând, scriitor. Este autorul romanelor Escuadrón GuillotinaUn dulce olor a muerte şi El Búfalo de la noche.


Cap de afiş

Realizator: Andreea Ştiliuc

TVR Iași: marţi, 28 octombrie 2014, ora 19.30

22:00 Preluare TVR3

7:00 3 ceasuri bune

 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

Spectacol folcloric ”De la Iași la Chișinău” | VIDEO

De Ziua Unirii Basarabiei cu România, în direct la TVR Iași, miercuri, 27 martie, de la ora 18:30, v-am invitat la spectacolul folcloric ”De la ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvriasi