loader
Foto

Guillermo Arriaga, „Cap de afiș” la TVR Iași

Marţi, 28 octombrie 2014, ora 19.30

 

Andreea Ştiliuc
Cap de afiș

Guillermo Arriaga a fost prezent pe 2 octombrie 2014 la Serile FILIT, în Sala Mare a Teatrului Naţional din Iaşi. Întâlnirea moderată de Marius Chivu va fi difuzată pe TVR Iași, în cadrul emisiunii “Cap de afiș”.

Literatură, cinema, experienţă de viaţă, vânătoare, moarte, prietenie, fotbal, umor. Dialogul dintre Marius Chivu şi Guillermo Arriaga a câştigat publicul de la primele replici.

Guillermo Arriaga s-a născut în Ciudad de Mexico. Este scriitor, scenarist, regizor şi producător. A semnat scenariile unor filme celebre, regizate de Alejandro González IñárrituAmores Perros, 21 Grams sau Babel. Filmul Amores Perros a fost nominalizat la Oscar, a obţinut un premiu BAFTA şi două distincţii la Cannes.

De asemenea, Arriaga semnează regia şi scenariul filmului The Burning Plain (2008), din a cărui distribuţie fac parte Charlize Theron şi Kim Bassinger. Premiat ca scenarist, Arriaga se consideră, în primul rând, scriitor. Este autorul romanelor Escuadrón GuillotinaUn dulce olor a muerte şi El Búfalo de la noche.


Cap de afiş

Realizator: Andreea Ştiliuc

TVR Iași: marţi, 28 octombrie 2014, ora 19.30

18:30 Iașii marilor iubiri

- Locul inimii Realizator - Oana Lazăr

19:00 Ia'și descoperă

Ia'și descoperă - TeleViziunea mea cu Oltița Cîntec Realizator - Laura Lucescu
 
Comunitatea elenă din Iași, în sărbătoare | VIDEO

Luni, 24 iunie, de la ora 15:00, Olena Popovych vă invită să urmăriți o ediție "România diversă" despre comunitatea elenă din Iași.

"TeleViziunea mea", cu Oltița Cîntec | VIDEO

publicat: duminică, 23 iunie 2024

Duminică, 23 iunie, de la ora 21:00, pe TVR Iași, urmărim o ediție "TeleViziunea mea", cu Oltița Cîntec.

Vineri, 21 iunie, de la ora 9.00, în ultima ediție din acest sezon a emisiunii "Ziua bună de la Iași" de Ziua Mondială a Soarelui nu ne uităm ...

 

#tvriasi