loader
Foto

Gigi Căciuleanu, la „Cap de afiş” | VIDEO

Celebrul coregraf Gigi Căciuleanu este invitatul Andreei Ştiliuc la „Cap de afiş”. Artistul se dezvăluie în faţa publicului cu emoţia, energia, forţa, dar şi vulnerabilitatea sa, lăsându-ne să surprindem paşii dăltuirii unui spectacol.

 

Andreea Ştiliuc
Cap de afiș

Gigi Căciuleanu a făcut un stagiu de perfecţionare la Teatrul Bolshoi din Moscova. La 14 ani a descoperit dansul de avangardă al cunoscutei artiste Miriam Răducanu. A colaborat cu legendarele Pina Bausch şi Maya Plisetskaya. S-a stabilit în Franţa în urmă cu peste 40 de ani. A fost invitat la academii de dans din întreaga lume.

Spectacolul “Imagine all the people”, o producţie a Operei Naţionale Române Iaşi, a fost creat într-un limbaj propriu lui Gigi Căciuleanu, cu felul său personal de a vedea, de a gândi şi de a face dans. De la John Lennon la Frederic Chopin, de la ritmurile unui musical anglo-saxon la vocea Mariei Tănase, de la Janis Joplin la Piazzola, de la flamenco la vals sau de la Mozart la Rossini, publicul călătoreşte într-un carusel de spaţii şi sunete.

Realizator: Andreea Ştiliuc

12:00 Invitație la spectacol

- DAM, Galeriile Dana Realizator - Violeta Gorgos

13:30 Reporter special

Realizator - Ioana Doleanu
 

Am urmărit o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi