loader
Foto

Gigi Căciuleanu, la „Cap de afiş” | VIDEO

Celebrul coregraf Gigi Căciuleanu este invitatul Andreei Ştiliuc la „Cap de afiş”. Artistul se dezvăluie în faţa publicului cu emoţia, energia, forţa, dar şi vulnerabilitatea sa, lăsându-ne să surprindem paşii dăltuirii unui spectacol.

 

Andreea Ştiliuc
Cap de afiș

Gigi Căciuleanu a făcut un stagiu de perfecţionare la Teatrul Bolshoi din Moscova. La 14 ani a descoperit dansul de avangardă al cunoscutei artiste Miriam Răducanu. A colaborat cu legendarele Pina Bausch şi Maya Plisetskaya. S-a stabilit în Franţa în urmă cu peste 40 de ani. A fost invitat la academii de dans din întreaga lume.

Spectacolul “Imagine all the people”, o producţie a Operei Naţionale Române Iaşi, a fost creat într-un limbaj propriu lui Gigi Căciuleanu, cu felul său personal de a vedea, de a gândi şi de a face dans. De la John Lennon la Frederic Chopin, de la ritmurile unui musical anglo-saxon la vocea Mariei Tănase, de la Janis Joplin la Piazzola, de la flamenco la vals sau de la Mozart la Rossini, publicul călătoreşte într-un carusel de spaţii şi sunete.

Realizator: Andreea Ştiliuc

22:00 Preluare TVR3

7:00 Mașina timpului

Realizator - Dan Trofin
 
Trofeul Valea Uzului. Raliul Moldovei, în direct la TVR Iași și TVR3 | VIDEO

De sâmbătă, 27 iulie, în Moldova răsună din nou motoarele mașinilor de cursă.  

Investiții în satele de pe Valea Muntelui | VIDEO

Investiții în satele de pe Valea Muntelui | VIDEO

publicat: vineri, 26 iulie 2024

Duminică, 28 iulie, de la ora 14:00, la TVR Iași, vă propunem o nouă ediție "Satul meu".

Cursuri Internaționale de Vară „România – Limbă și civilizație” | VIDEO

Au venit din China, Coreea de Sud, Franța, Germania sau Republica Moldova pentru a învăța limba română. 75 de studenți, profesori și cercetători ...

 

#tvriasi