loader
Foto

"Forum economic": Iaşul pe harta turismului

Miercuri, 11 octombrie, de la ora 16.00, la TVR Iași, vă invităm să urmăriți o nouă ediție "Forum economic", moderată de Iulia Leca.

 

Iulian Leca
Forum economic

La Iaşi sunt aşteptaţi să ajungă cu ocazia Sărbătorii Sfintei Parascheva peste 350 de mii de pelerini din toate colţurile ţării. Aproape la fel de mulţi ca participanţii unei ediţii de la Festivalul Untold de la Cluj.
.
Dar dacă în urma festivalului de muzică rămân câteva zeci de milioane de euro la bugetul local, care este câştigul Iaşului în urma celui mai mare pelerinaj din România.
.
Vorbim despre cum se poate dezvolta Iaşul pe harta turismului, care îi sunt atuurile şi unde mai trebuie lucrat pentru a deveni un pol de atracţie în destinaţiile turistice.
.
Invitaţi: Romeo Vatră, directorul Aeroportului din Iași, Alex Popescu, consultant în turism, şi prin Skype: Corina Martin, secretar general Federația Patronatelor din Industria Ospitalității din România (FPIOR).

 

22:00 Preluare TVR3

7:00 Telejurnal MATINAL TVR 1

 
Hope Build, un proiect de construire accelerată | VIDEO

Mai multe locuinţe vor fi ridicate în doar 5 zile, cu ajutorul voluntarilor. Marți, 18 iunie, de la ora 9:00, la TVR 3 și TVR Iași, am vorbit ...

"Cultart": limba română pentru străini | VIDEO

publicat: vineri, 14 iunie 2024

Pe 15 iunie, la ora 16:00, la "Cultart", în numele lui Eminescu și în onoarea limbii române. Realizator - Oana Lazăr

Parfumul unei călătorii în timp | VIDEO

Parfumul unei călătorii în timp | VIDEO

publicat: vineri, 14 iunie 2024

Vineri, 14 iunie, de la ora 9:00, la TVR 3 și TVR Iași, am descoperit farmecul scrisorilor de altădată, am răsfoit jurnalul Reginei Maria, am ...

 

#tvriasi