loader
Foto

"Forum economic": Iaşul pe harta turismului

Miercuri, 11 octombrie, de la ora 16.00, la TVR Iași, vă invităm să urmăriți o nouă ediție "Forum economic", moderată de Iulia Leca.

 

Iulian Leca
Forum economic

La Iaşi sunt aşteptaţi să ajungă cu ocazia Sărbătorii Sfintei Parascheva peste 350 de mii de pelerini din toate colţurile ţării. Aproape la fel de mulţi ca participanţii unei ediţii de la Festivalul Untold de la Cluj.
.
Dar dacă în urma festivalului de muzică rămân câteva zeci de milioane de euro la bugetul local, care este câştigul Iaşului în urma celui mai mare pelerinaj din România.
.
Vorbim despre cum se poate dezvolta Iaşul pe harta turismului, care îi sunt atuurile şi unde mai trebuie lucrat pentru a deveni un pol de atracţie în destinaţiile turistice.
.
Invitaţi: Romeo Vatră, directorul Aeroportului din Iași, Alex Popescu, consultant în turism, şi prin Skype: Corina Martin, secretar general Federația Patronatelor din Industria Ospitalității din România (FPIOR).

 

22:00 Preluare TVR3

7:00 Telejurnal MATINAL TVR 1

 
Pensiunile din Bucovina, în prag de sărbătoare | VIDEO

Pregătirile pentru Paști au cuprins toată Bucovina.

Am urmărit o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

 

#tvriasi