loader
Foto

FILIT, “Cap de afiș” la TVR Iași și TVR 3

5 zile, aproape 100 de evenimente, peste 10.000 de participanţi şi 200 de invitaţi din lumea cărţii. Acesta este bilanţul primei ediţii a Festivalului Internaţional de Literatură şi Traducere Iaşi.

 

Andreea Ştiliuc
Cap de afiș

UPDATE: Ediția de joi 9 ianuarie este disponibilă online pe TVR+

FILIT a avut loc în perioada 23-27 octombrie 2013. Scriitori, traducători, editori, manageri culturali, critici, distribuitori de carte au luat parte la un eveniment ce s-a dorit a fi cel mai mare festival de literatură din Europa de Est.

Lecturile de proză şi poezie, mesele rotunde, discuţiile despre traducere, lansările de carte, expoziţiile, experimentele culturale, invitaţii cu nume de rezonanţă şi concertele au adunat peste 10.000 de participanţi la prima ediţie.

În emisiunea “Cap de afiș”, Andreea Știliuc va discuta cu o parte dintre invitați: Gabriela Adameșteanu, Jan Willem Bos, Véronique Bourlon, Emil Brumaru, Nichita Danilov, Radu Pavel Gheo, Sadie Jones, Jan Koneffke, Andrei Kurkov, Steinar Lone, Ileana Mălăncioiu, Bruno Mazzoni, Ingemar Nilsson, O. Nimigean, Ulrich Schreiber.

Difuzare

Joi, 9 ianuarie, ora 19.00 (TVR Iași)

Sâmbătă, 11 ianuarie, ora 15.00 (TVR 3)

16:00 Caravana TVR 3

- La Bacău Realizator - Vasile Arhire

17:30 Play

Realizator - Anca Medeleanu
 
Comunitatea elenă din Iași, în sărbătoare | VIDEO

Luni, 24 iunie, de la ora 15:00, Olena Popovych vă invită să urmăriți o ediție "România diversă" despre comunitatea elenă din Iași.

"TeleViziunea mea", cu Oltița Cîntec | VIDEO

publicat: duminică, 23 iunie 2024

Duminică, 23 iunie, de la ora 21:00, pe TVR Iași, urmărim o ediție "TeleViziunea mea", cu Oltița Cîntec.

Vineri, 21 iunie, de la ora 9.00, în ultima ediție din acest sezon a emisiunii "Ziua bună de la Iași" de Ziua Mondială a Soarelui nu ne uităm ...

 

#tvriasi