loader
Foto

Galerie foto

Festivalul Internaţional de Teatru „Miturile Cetăţii”

Marţi, 2 octombrie, de la ora 20.00, la TVR 3 ați putut urmări o ediţie specială „Cap de afiş”, dedicată Festivalul Internaţional de Teatru „Miturile Cetăţii”.

 

Andreea Ştiliuc
Cap de afiș

Zeus, Hera, Afrodita, Atena sau Apollo i-au întâmpinat timp de o săptămână pe turiștii veniți la Marea Neagră.

Orașul Constanța a fost gazda celei de-a treia ediții a Festivalului Internațional de Teatru „Miturile Cetăţii”. Evenimentul este unic în România şi reînvie tradiția Serilor de Teatru Antic de la sfârșitul anilor ’70.

(w882)

Companii din Israel, Italia, Franţa, Ungaria şi România au propus, timp de opt zile, peste douăzeci de producţii. Din România au fost prezente teatre din Baia Mare, Bucureşti, Cluj-Napoca, Galați, Oradea, Pitești, Ploiești, Sibiu şi Târgoviște.

Spectacolele, programate în perioada 20 - 27 iunie 2018, au avut loc la sediul Teatrului de Stat Constanţa, pe scena amplasată în Piaţa Ovidiu, la Teatrul pentru Copii şi Tineret „Căluţul de Mare”, la Termele Romane, la Catedrala Arhiepiscopală „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” şi pe platoul din faţa Cazinoului.

(w882)

Festivalul a fost organizat de către Teatrul de Stat Constanţa, cu sprijinul Consiliului Judeţean Constanţa.

Cap de afiş

TVR 3 - marţi, 2 octombrie, ora 20.00

Director de imagine - Relu Tabără

Montaj, realizator - Andreea Știliuc

21:55 Mașina timpului

Realizator - Dan Trofin
 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Urmăriți o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi