loader
Foto

Feerii în atelierul Stelei Verebceanu

Duminică, 2 octombrie, de la ora 14:30, revedem la TVR 3 și pe TVR+, o ediție a emisiunii "Identitate Basarabia", în care invitată este scenografa Stela Verebceanu.  

 

Violeta Gorgos
Identitate Basarabia

Ediția a fost difuzată în premieră la TVR Moldova în martie 2016 și este disponibilă online pe TVR+.

Când spun talent, gândul îmi fuge la Stela Verebceanu. Costumele create de ea au trecut demult hotarele ţării noastre. Japonia, Elveția, Italia, Franța, România sunt doar câteva țări în care artista a dus faima moldovenilor.

Scenografă, pictoriță de costume, o femeie modernă, nonconformistă și, mai nou, designer vestimentar, acestea sunt cuvintele care o caracterizează.

Identitate Basarabia

Realizator: Violeta Gorgos

O coproducţie TVR Iaşi – OWH Studio 2015 realizată de Violeta Gorgos (realizator), Cristian Sbîngu (imagine), Sebastian Ivanovici (asistent imagine), Marian Bucur (editor imagine).

15:00 Ediții de colecție

- Tele-viziunea mea - Stelian DumistrăcelRealizator - Dana Ișoveanu

16:00 Accent Regional (R)

Realizator - Maria Florea (Reluare)
 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Urmăriți o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi