loader
Foto

Est Meridian – Surprize de la TVR Iaşi

Luni, 27 octombrie, ora 17.00.

 

Raluca Aftene
Sergiu Ciocoiu
EST MERIDIAN

Ediţia este disponibilă pe TVR+

Est Meridian v-a invitat să aflaţi detalii despre Săptămâna TVR Iaşi, care marchează 23 de ani de la prima apariţie în eter a postului nostru.

Echipa noastra a început cu dreptul această anivesare printr-un nou premiu obţinut la Festivalul „Toamnă la Voroneţ”, festival de film documentar, diaporamă şi fotografie, unul dintre cele mai longevive manifestări de gen din România.

Carmen Olaru v-a supus atenţiei câteva din producţiile care vor fi prezente în Gala Filmului Documentar, un proiect în care vor fi implicaţi creatori din România, Republica Moldova şi Ucraina.

Expoziţia de tradiţie Flori de Toamnă de la Grădina Botanică atrage şi anul acesta un număr impresionant de vizitatori. Despre noutăţile acestei ediţii ne-a vorbit prof. univ. dr. Cătălin Tănase, directorul grădinii.

Nu uitaţi de concursul emisiunii prin care puteţi câştiga invitaţii la marele spectacol de muzică populară din cadrul Săptămânii TVR Iaşi, la care vor participa cei mai valoroşi artişti de pe cele două maluri ale Prutului.

Raluca Aftene şi Sergiu Ciocoiu vă aşteaptă de luni- vineri, de la ora 17.00, cu o sumedenie de noutăţi din zona Moldovei la Est Meridian.

Est Meridian

Realizatori: Raluca Aftene şi Sergiu Ciocoiu

Zilnic, luni – vineri, ora 17.00, pe TVR Iaşi, TVR 3 şi tvrplus.ro

13:00 România diversă

- Din patrimoniul cultural al huțulilor din Bucovina Realizator - Olena Popovych

13:55 ABC

-UL democratiei&Mașina Timpului Realizator - Ovidiu Mihăiuc / Dan Trofin
 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Am pregătit o dimineaţă condimentată. Vineri, 19 aprilie este "Ziua Internaţională a Usturoiului". Vizităm satul unde localnicii cultivă de sute ...

Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

 

#tvriasi