loader
Foto

Est Meridian – Sărbătorile Iaşului în desfăşurare

Luni, 13 octombrie, ora 17.00

 

Laura Lucescu
Sergiu Ciocoiu
EST MERIDIAN

UPDATE: Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Scriitorii ieşeni şi-au desemnat câştigătorii! Cassian Maria Spiridon ne spune cine sunt premianţii Uniunii Scriitorilor din România. Atât vă spunem, unul dintre ei este Constantin Parascan.

Chestorul Ioan Scripniciuc, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, ne pune la curent cu măsurile pe care le au în vedere forţele de ordine pentru buna desfăşurare a Sărbătorilor Iaşului.

În curând are loc la Iaşi Festivalul Muzicii Româneşti. Violonist în Cvartetul Ad Libitum şi director adjunct al Filarmonicii de Stat „Moldova”, Şerban Mereuţă ne dezvăluie programul din acest an al festivalului.

Laura Lucescu şi Sergiu Ciocoiu vă aşteaptă de luni- vineri, de la ora 17.00, cu o sumedenie de noutăţi din zona Moldovei la Est Meridian.

Est Meridian

Realizatori: Laura Lucescu şi Sergiu Ciocoiu

Zilnic, luni – vineri, ora 17.00, pe TVR Iaşi, TVR 3 şi tvrplus.ro

14:00 Telejurnal

- Preluare TVR1

14:45 ABC

-UL democratiei&Mașina Timpului Realizator - Ovidiu Mihăiuc / Dan Trofin
 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Urmăriți o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi