loader
Foto

Est Meridian – Începe „Trandafir de la Moldova”

Miercuri, 8 octombrie, ora 17.00.

 

Laura Lucescu
Sergiu Ciocoiu
EST MERIDIAN

FILIT la final! George Onofrei vine să ne spună cum a fost această a doua ediţie şi care sunt ecourile din rândul participanţilor.

Aurelia Ichim, directorul Muzeului Unirii din Iaşi, ne invită la a XVI-a ediţie a Simpozionului „Monumentul - Tradiţie şi Viitor”.

Mâine începe ediţia cu numărul, nu o să credeţi, 46, a Festivalului Folcloric „Trandafir de la Moldova”, cu participanţi din România, Georgia, Republica Moldova, Serbia şi Ucraina. Laura Lavric, care va susţine recitalul din prima seara, şi Adrian Ardelean, directorul Centrului Judeţean al Creaţiei Populare din Iaşi, ne invită să luam parte la  eveniment.

Laura Lucescu şi Sergiu Ciocoiu vă aşteaptă de luni- vineri, de la ora 17.00, cu o sumedenie de noutăţi din zona Moldovei la Est Meridian.

Est Meridian

Realizatori: Laura Lucescu şi Sergiu Ciocoiu

Zilnic, luni – vineri, ora 17.00, pe TVR Iaşi, TVR 3 şi tvrplus.ro

16:00 Accent Regional (R)

Realizator - Maria Florea (Reluare)

17:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)
 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

Spectacol folcloric ”De la Iași la Chișinău” | VIDEO

De Ziua Unirii Basarabiei cu România, în direct la TVR Iași, miercuri, 27 martie, de la ora 18:30, v-am invitat la spectacolul folcloric ”De la ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvriasi