loader
Foto

Est Meridian – Aniversări şi planuri de cucerit America

MIERCURI, 29 octombrie, ora 17.00.

 

Raluca Aftene
Sergiu Ciocoiu
EST MERIDIAN

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Est Meridian vă invită să aflaţi detalii despre Săptămâna TVR Iaşi, care marchează 23 de ani de la prima apariţie în eter a postului nostru.

Prefaţăm spectacolul aniversar TVR Iaşi din ziua de marţi, 4 noiembrie, cu una din „gazde”, Laura Lucescu, care vă va spune spune mai multe despre artiştii participanţi.

Laura Costea şi Camelia Lucescu de la Palatul Copiilor din Vatra Dornei, însoţite de profesorul lor, Vasile Moroşanu, ne vor dezvălui planul lor de a cuceri America!

Pe 2 noiembrie, Radio Iaşi împlineşte nu mai puţin de 74 de ani de la înfiinţare! Directorul instituţiei, Claudia Cracăleanu, vă invită să luaţi parte la această sărbătoare şi la evenimentele ce o însoţesc.

Nu uitaţi de concursul emisiunii, prin care puteţi câştiga invitaţii la marele spectacol de muzică populară din cadrul Săptămânii TVR Iaşi, la care vor participa cei mai valoroşi artişti ddin cele trei regiuni reprezentate de oraşele Iaşi- Cernăuţi - Chişinău.

Raluca Aftene şi Sergiu Ciocoiu vă aşteaptă de luni- vineri, de la ora 17.00, cu o sumedenie de noutăţi din zona Moldovei la Est Meridian.

Est Meridian

Realizatori: Raluca Aftene şi Sergiu Ciocoiu

Zilnic, luni – vineri, ora 17.00, pe TVR Iaşi, TVR 3 şi tvrplus.ro

7:05 Ediții de colecție (R)

- Tele-viziunea mea - Stelian Dumistrăcel; Iaşi, Capitală Culturală Europeană - Râpa Galbenă Realizator - Dana Ișoveanu (Reluare)

9:00 Pridvoarele credinței

prima parte
 

Am urmărit o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi