loader
Foto

Galerie foto

Din sumarul ediţiei "Cap de afiş", de la TVR Iaşi

Emisiunea este transmisă joi, 20 octombrie, de la ora 19.00, şi în reluare vineri, 21 octombrie, ora 10.30, pe TVR Iaşi şi marţi, 25 octombrie, de la ora 20.00, pe TVR3

 

Alex Vasiliu
Cap de afiș

În sumarul ediţiei de joi, 20 octombrie 2016, a emisiunii “Cap de afiş” difuzăm un reportaj despre cursul de măiestrie în tehnica şi arta cântului vocal, susţinut la Tescani de mezzo-soprana Viorica Cortez. Continuăm cu două arii din concertul extraordinar organizat de Opera Naţională Română din Iaşi (cu tenorul Florin Guzgă şi mezzo-soprana Florentina Onică).

Din studio, echipa TVR Iaşi discută cu soprana Leontina Văduva, căreia i s-a acordat titlul de Doctor honoris causa al Universităţii de Arte "George Enescu", dar şi cu dirijorul Tiberiu Soare, aflat la pupitrul orchestrei şi corului Filarmonicii din Iaşi cu prilejul concertului de deschidere al celei de-a 75-a stagiuni şi fragmente din cantata “Carmina Burana”.


Emisiunea va fi transmisă joi, 20 octombrie, ora 19.00, şi vineri, 21 octombrie, ora 10.30, pe TVR Iaşi şi marţi, 25 octombrie, de la ora 20.00, pe TVR3.

9:00 Ziua bună de la Iași

10:00 Telejurnal Regional TVR Iași (R)

(Reluare)
 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

Luni, 22 aprilie, de la ora 18:00, la TVR Iași, Ovidiu Mihăiuc v-a propus o nouă ediție "Interviul săptămânii".

 

#tvriasi