loader
Foto

Diagnosticul de precizie în oncologie | VIDEO

Marți, 17 ianuarie, de la ora  16.00, invitații Claudiei Dănăilă la „Tableta de sănătate” au fost dr. Claudia Oprea, medic specialist oncologie medicală și dr. Alexandru Naum, medic primar medicină nucleară.

 

Claudia Dănăilă
Tableta de sănătate

Boala oncologică poate fi un diagnostic ce înseamnă final sau început. Depinde ce alegi. Să cedezi sau să lupţi. Dar merită să trăieşti , să nu laşi să treacă viaţa pe lângă tine şi să încerci să faci totul. Şi să te gândești că mâine este o nouă zi.

Povestea unor pacienți spusă de pacienți şi de cei care îi îngrijesc în Iași într-un centru medical de oncologie și radioterapie.

19:00 Ziua bună de la Iași

20:00 Accent Regional (R)

Realizator - Maria Florea (Reluare)
 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Urmăriți o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi