loader
Foto

Despre oameni și nevoile generației actuale | VIDEO

Cartea “Leadership post-pandemic” a fost lansată recent şi ne aduce o nouă perspectivă despre nevoile generaţiei actuale. Marți, 11 iunie, de la ora 9:00, la TVR Iași și TVR 3.

 

.
Sunt pentru al doilea an consecutiv în marea finală „Heart Hackaton”: Echipa ieşeană de cercetători MAVIS își duce inima în Japonia. Cum funcţionează cea mai avansată inimă artificială am aflat, în direct, la TVR Iaşi.
.
Micii sportivi de la Colegiul ieşean "Richard Wurmbrand" au visat și au realizat! Sunt câştigătorii competiţiei naţionale de minibaschet “Campionii viitorului”, care a avut loc, recent, la Cluj Napoca. Au fost în studio, alături de antrenorul lor.

Moderatoare - Laura Lucescu, Raluca Aftene
Realizator - Roxana Costaş

 

 

7:00 Telejurnal MATINAL TVR 1

8:50 Mașina timpului

Realizator -Dan Trofin
 
Adaptabilitate și învățare continuă: Interviu cu Iuliana Anton | VIDEO

Într-o lume în care tehnologia și cerințele pieței muncii evoluează rapid, adaptabilitatea și învățarea continuă devin imperative de primă ...

Iașii marilor iubiri - Avedis Hadjian | VIDEO

Iașii marilor iubiri - Avedis Hadjian | VIDEO

publicat: miercuri, 16 octombrie 2024

Avedis Hadjian este un exemplu remarcabil de perseverență și identitate culturală, un strănepot al supraviețuitorilor Genocidului armean din 1915.

„Dimineți perfecte”: Festivalul Muzicii Românești | VIDEO

Marți, emisiunea „Dimineți perfecte”, moderată de Anca Medeleanu și Vlad Lucian Arhire, a oferit o discuție captivantă și valoroasă, aducând în ...

 

#tvriasi