loader
Foto

De la prima oră spunem „Bună dimineaţa, Moldova!”

Vineri, 11 aprilie, de la ora 8.00, Steliana Orăşanu şi Andrei Giurgia vă aşteaptă cu premii şi sugestii de evenimente la care puteţi participa în weekend.

 

Steliana Orăşanu
Andrei Giurgia
BUNĂ DIMINEAŢA, MOLDOVA

Începem dimineaţa pe ritmuri muzicale. Cantautorul Marius Matache vine în studioul TVR Iaşi să ne cânte şi să ne spună care este legătura pe care o are cu Iaşul.

Ateneul Tătăraşi ne invită la premiera spectacolului "Hangiţa", o comedie de Carlo Goldoni. Regizorul Andrei Ciobanu şi Irina Enea, colaborator PR, ne oferă mai multe detalii despre eveniment.

Părintele Cristian Farcaş ne vorbeşte despre semnificaţia pe care o are duminica Floriilor pentru romano-catolici şi ne povesteşte despre una din cele opt copii existente ale Giulgiului din Torino, care va fi expusă la Iaşi.

15:00 Ediții de colecție

- Tele-viziunea mea - Stelian DumistrăcelRealizator - Dana Ișoveanu

16:00 Accent Regional (R)

Realizator - Maria Florea (Reluare)
 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Urmăriți o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi