loader
Foto

Galerie foto

De 1 iunie, porțile TVR Iași au fost mereu deschise

1 iunie a fost „Ziua Porților Deschise” la TVR Iași!

 

Horia Gumeni
Raluca Aftene
Carmen Târnoveanu
Lucian Lucescu
Roxana Costaş

Ne-am bucurat de vizita a peste 200 de copii care au dorit să afle cum se realizează o emisiune de televiziune!

Copiii au fost așteptați de echipa TVR Iași duminică, 1 iunie, între orele 10.00 – 18.00. Sfetnicul-Ştie-Tot a fost amfitrionul evenimentului, împreună cu piticoții transformați în ghizi ad-hoc, și le-a făcut cunoștință celor mici cu prezentatorii TVR Iași!

Programul a început cu mișcarea de dimineață alături de Lucian Lucescu, moderatorul emisiunii „Arena”, dr. Tiberiu Bontea, instructor de fitness, handbalistele de la Liceul cu Program Sportiv Iași antrenate de Lenuța Lupan și cu tinerii practicanți de judo coordonați de Ioana Babiuc. Mai apoi copiii au făcut lecții de prezență scenică sub îndrumarea Alinei Cosoi, face-painting și animații din baloane realizate de prietenii noștri de la Manuky și colega noastră Diana Condurache.

Copiii care visează să devină prezentatori de televiziune au luat primele lecții de dicție de la colega noastră Carmen Târnoveanu. Cei mici au colorat imaginea copilăriei în desenele lor pe asfalt.

În emisiunea „Ziua Porților Deschise la TVR Iași”, prezentată chiar de Sfetnicul- Știe- Tot, au participat gimnastele de la Clubul Sportiv Gimnis și personaje de la Cercul de Teatru de la Palatul Copiilor Iași. A cântat pentru copiii din întreaga lume Teodora Simon, laureată a Festivalului San Remo Junior 2014.

Programul special dedicat copiilor de către TVR Iași a făcut parte dintr-o acțiune mai amplă a Televiziunii Române – „joaca de-a copilăria”.

Detalii și imagini pe:

www.facebook.com/tvriasi

21:30 Reporter special

- Căminul de bătrâni, casa de la apusul vieții Realizator - Claudia Dănăilă

21:55 Mașina timpului

Realizator - Dan Trofin
 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

Spectacol folcloric ”De la Iași la Chișinău” | VIDEO

De Ziua Unirii Basarabiei cu România, în direct la TVR Iași, miercuri, 27 martie, de la ora 18:30, v-am invitat la spectacolul folcloric ”De la ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvriasi