loader
Foto

Dacă este marţi savurăm cafeaua împreună la "Regional Cafe"!

Echipa matinală vă invită la două ore de relaxare şi cunoaştere! Roxana şi Steliana sunt alături de dumneavoastră atât pe TVR Iaşi, cât şi pe TVR 3!

 

Steliana Orăşanu
Roxana Caraiman
REGIONAL CAFE

Ziua bună se cunoaşte de dimineaţă. Nu este o simplă zicală, ci convingerea noastră şi a Constanţei Ţurcanu, antrenor de dezvoltare personală. Pregătiţi echipamentul pentru că facem mişcare!

„Singura acțiune pozitivă în Iași, după marele războiu', este aceea a Ateneului Popular” spunea Mihail Sadoveanu despre Ateneul Tătăraşi. Instituţia a împlinit de curând 94 de ani. Vom discuta despre parcursul acestori ani cu Irina Enea, PR la Atenul Tătăraşi.

Oana Tăbultoc, tânăra talentată care a cucerit întreaga ţară cu melodia interpretată în limba rusă a ajuns la Moscova pentru a-l cunoaşte pe Igor Krutoy, cel care a compus piesa "Lyubov" pentru Alla Pugaciova. Cum i s-a părut experienţa ne va povesti chiar mica rusoaică.

Liceul Teoretic "Mihail Kogălniceanu" din Vaslui a obţinut cinci distincţii la Olimpiadele Naţionale. Aceasta este una dintre şcolile cu rezultatele cele mai bune din întreaga regiune. Facem cunoştinţă cu trei dintre olimpici si Georgiana Romaşcu – inspector de biologie şi profesor al liceului.

Soprana Elena Moşuc a revenit la Iaşi pentru a susţine primul concert de fado, muzică populară portugheză, alături de artistul portughez Gonçalo Salgueiro. Despre concertul ce îmbina muzica clasica, musicalul si muzica fado susţinut în Sala Mare a Teatrului Naţional "Vasile Alecsandri" din Iaşi vom discuta cu Alex Vasiliu, jurnalist senior TVR Iaşi.

Cea de-a IV-a ediţie a Conferinţei Internaționale de Educaţie a Adulţilor se desfăşoară la Iaşi. Timp de trei zile keynote speakers de pe toate continentele vor căuta raspunsuri pentru nevoile reale ale educaţiei Conturăm programul evenimentului alături de Prof. Univ. Dr. Laurenţiu Şoitu, preşedintele conferinţei şi alţi doi invitaţi surpriză.

„Opinia stu­den­țească” a împlinit de curând 40 de ani. Vom trece în revistă activitatea revistei împreună cu Prof. Univ. Dr. Daniel Condurache, editorul revistei.

Roxana şi Steliana vă aşteaptă începând cu ora 07.00 pe TVR Iaşi, TVR 3 şi online pe tvrplus.ro. Premiile nu vor lipsi nici mâine!

22:00 Preluare TVR3

7:00 Mașina timpului

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Am pregătit o dimineaţă condimentată. Vineri, 19 aprilie este "Ziua Internaţională a Usturoiului". Vizităm satul unde localnicii cultivă de sute ...

Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

 

#tvriasi