loader
Foto

Cursuri de vară și competiții, la „Vară pentru toți” | VIDEO

Joi, 18 iulie, de la ora 16.00, la „Vară pentru voi", aflăm cum își petrec vacanța micii jurnaliști ai ziarului  „Buzz”, dar și ce le-au pregătit profesorii Teach for Romania elevilor din 7 sate aflate în jurul comunităților Cleja și Răcăciuni din județul Bacău.

 

Laura Lucescu
Vară pentru voi

Deşi a venit vacanţa de vară, micii jurnalişti de la ziarul „Buzz” lucrează intens. Ei participă la competiţia „Botoşani, oraşul meu drag”. Copiii şi adolescenţii se documentează, scriu, filmează şi montează singuri reportajele pe care le realizează. Ioana Matfeev, coordonator “Buzz – Micii reporteri”, Denisa Mihai şi Sara Iacob vin în vizită la noi.

.

.
Luna aceasta, profesorii Teach for Romania și-au început călătoria prin cei doi ani de program cu o aventură de 5 săptămâni intense, numită Academia de Leadership și Formare în Educație. După două săptămâni de conectare online, s-au mutat în 8 școli din 7 sate în jurul comunităților Cleja și Răcăciuni din județul Bacău, unde participanții, susținuți de 45 de voluntari, vor lucra cu aproape 700 de elevi.

O vizită ne face şi Lorena Andrişan Dupu. Artista ne va prezenta cele mai recente creaţii muzicale din repertoriul ei.

***

Realizator - Steliana Orășanu

 

22:00 Preluare TVR3

7:00 Telejurnal MATINAL TVR 1

 
Adaptabilitate și învățare continuă: Interviu cu Iuliana Anton | VIDEO

Într-o lume în care tehnologia și cerințele pieței muncii evoluează rapid, adaptabilitatea și învățarea continuă devin imperative de primă ...

Iașii marilor iubiri - Avedis Hadjian | VIDEO

Iașii marilor iubiri - Avedis Hadjian | VIDEO

publicat: miercuri, 16 octombrie 2024

Avedis Hadjian este un exemplu remarcabil de perseverență și identitate culturală, un strănepot al supraviețuitorilor Genocidului armean din 1915.

„Dimineți perfecte”: Festivalul Muzicii Românești | VIDEO

Marți, emisiunea „Dimineți perfecte”, moderată de Anca Medeleanu și Vlad Lucian Arhire, a oferit o discuție captivantă și valoroasă, aducând în ...

 

#tvriasi