CSMS Iaşi este în optimile de finală ale Cupei Ligii
joi, 17 iulie 2014
Debut cu dreptul pentru CSMS Iaşi în noul sezon!
Fotbal Iasi
Alte legături
Lucian Lucescu ARENA

Echipa lui Marius Lăcătuş a câştigat meciul de aseară, 2-0 pe terenul celor de la ASA Tg.Mureş şi s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Ligii. Alexandru Creţu şi Clement Pălimaru au marcat golurile formaţiei din Copou. Alb-albaştrii se pregătesc acum pentru partida din faza următoare a competiţiei, duminică, pe teren propriu, cu CFR Cluj

Ieşenii, cu tricouri verzi, au dominat categoric întâlnirea cu mureşenii, mai ales că ardelenii au folosit jucători de la echipa a doua şi juniori. În aceste condiţii, ocaziile de gol s-au înregistrat doar la poarta gazdelor. În primele 10 minute, jucătorii pregătiţi de Lăcătuş au fost de 4 ori aproape de deschiderea scorului prin Liviu Mihai, Pălimaru şi Olah. În minutul 27 Creţu a şutat puţin pe lânga poartă şi tot el a reuşit să spargă gheaţa în minutul 38, din centrarea lui Olah.

După gol tot ieşenii au condus ostilităţile. Pălimaru, Bosoi şi Liviu Mihai le-au creat mari emoţii gazdelor. Atacantul Pălimaru a stabilit rezultatul final, 2-0, în minutul 85 şi a parafat astfel succesul ieşenilor.

Duminică, de la ora 18.00, CSMS Iaşi va primi vizita formaţiei CFR Cluj, în optimile de finală ale Cupei Ligii. Pentru calificarea în această fază a competiţiei formaţia din Copou a primit şi 30 de mii de euro din partea Ligii Profesioniste de Fotbal.

 • 19:00
  Invitaţie la spectacol
  : Chinezii
 • 20:00
  Regiunea in obiectiv
 • 21:00
  Iasii Marilor Iubiri
  (reluare)
 • 21:30
  Telejurnal regional
 • 22:00
  Preluare TVR3