loader
Foto

Cele trei dive

Ruxandra Donose, Teodora Ungureanu şi Leontina Văduva, la “Cap de afiş”

 

Alex Vasiliu
Cap de afiș

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Ruxandra Donose, Teodora Gheorghiu, Leontina Văduva - trei cântăreţe şi actriţe de operă admirate în cele mai importante teatre de operă ale lumii. Cei care nu vor putea ajunge prea curând la Covent Garden (Londra), la Metropolitan (New York) sau la Festivalul de la Salzburg (Austria), le pot urmări pe DVD-urile aflate în comerţ.

Cu ocazia"turneului celor trei dive", Ruxandra Donose, Teodora Gheorghiu şi Leontina Văduva au fost invitate în studioul TVR Iaşi. Pe parcursul conversaţiei cu Alex Vasiliu, ele au comentat termenul "divă", au evocat momente spectaculoase din cariera artistică, au demonstrat că ar putea fi gazde şi dive ale unei emisiuni de televiziune.

Secvenţele din concertul susţinut la Filarmonica ieşeană împreună cu pianistul Horia Mihail vor completa imaginea celor trei personalităţi ale scenei lirice, pe care o veţi avea urmărind această emisiune-eveniment.

Cap de afiș

Realizator: Alex Vasiliu

TVR 3: marţi, 3 februarie, ora 18.00

Reluare: miercuri, 4 februarie, ora 13.00

22:00 Preluare TVR3

7:00 Mașina timpului

Realizator - Dan Trofin
 

Am urmărit o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi