loader
Foto

Cele trei dive

Ruxandra Donose, Teodora Ungureanu şi Leontina Văduva, la “Cap de afiş”

 

Alex Vasiliu
Cap de afiș

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Ruxandra Donose, Teodora Gheorghiu, Leontina Văduva - trei cântăreţe şi actriţe de operă admirate în cele mai importante teatre de operă ale lumii. Cei care nu vor putea ajunge prea curând la Covent Garden (Londra), la Metropolitan (New York) sau la Festivalul de la Salzburg (Austria), le pot urmări pe DVD-urile aflate în comerţ.

Cu ocazia"turneului celor trei dive", Ruxandra Donose, Teodora Gheorghiu şi Leontina Văduva au fost invitate în studioul TVR Iaşi. Pe parcursul conversaţiei cu Alex Vasiliu, ele au comentat termenul "divă", au evocat momente spectaculoase din cariera artistică, au demonstrat că ar putea fi gazde şi dive ale unei emisiuni de televiziune.

Secvenţele din concertul susţinut la Filarmonica ieşeană împreună cu pianistul Horia Mihail vor completa imaginea celor trei personalităţi ale scenei lirice, pe care o veţi avea urmărind această emisiune-eveniment.

Cap de afiș

Realizator: Alex Vasiliu

TVR 3: marţi, 3 februarie, ora 18.00

Reluare: miercuri, 4 februarie, ora 13.00

18:30 Iașii marilor iubiri

- Locul inimii Realizator - Oana Lazăr

19:00 Ia'și descoperă

Ia'și descoperă - TeleViziunea mea cu Oltița Cîntec Realizator - Laura Lucescu
 
Comunitatea elenă din Iași, în sărbătoare | VIDEO

Luni, 24 iunie, de la ora 15:00, Olena Popovych vă invită să urmăriți o ediție "România diversă" despre comunitatea elenă din Iași.

"TeleViziunea mea", cu Oltița Cîntec | VIDEO

publicat: duminică, 23 iunie 2024

Duminică, 23 iunie, de la ora 21:00, pe TVR Iași, urmărim o ediție "TeleViziunea mea", cu Oltița Cîntec.

Vineri, 21 iunie, de la ora 9.00, în ultima ediție din acest sezon a emisiunii "Ziua bună de la Iași" de Ziua Mondială a Soarelui nu ne uităm ...

 

#tvriasi