loader
Foto

Galerie foto

Caravana „Știrile tale sunt la TVR”, în județele afectate de viscol din Moldova

Din Caravană, în misiune specială: echipele TVR Iași relatează din zonele Moldovei afectate grav de viscol în ultimele zile.

 

Roxana Costaş
Răzvan Cojocariu
CARAVANA ŞTIRILE TALE SUNT LA TVR

UPDATE

Caravana „Știrile tale sunt la TVR” în regiunea Moldovei a fost amânată. Colegii noștri s-au îndreptat către o misiune și mai dificilă: relatarea situației din sudul Moldovei.

Astăzi, Răzvan Cojocariu, videojurnalist TVR Iași, împreună cu Adrian Butnaru, cameraman, și Daniel Sandu, conducător auto, au ajuns până în Focșani. Zonele sunt încă acoperite de zăpadă, Vrancea fiind pe lista județelor în care s-a instituit astăzi starea de alertă.

Colegii noștri vor transmite în direct situația celor prinși în troienele din zonă, dar și măsurile luate de autorități în Jurnalul Regional de la ora 18.20 pe TVR Iași, precum și în Telejurnalul de la ora 20.00.

TVR Iași a fost începând de ieri prezentă în județele Moldovei cele mai afectate de viscolul din ultimele zile. Echipa formată din Cristian Donose, jurnalist TVR Iași, Theo Popescu, cameraman, Constantin Morărescu, conducător auto, alături de echipa DSNG 2 de la București, au ajuns ieri în Vrancea și au relatat situația din zonă pe parcursul instituirii Codului Roșu de viscol.

Caravana „Știrile tale sunt la TVR” străbate Moldova

Continuăm Caravana „Știrile tale sunt la TVR” în regiunea Moldovei. Însoțiți-ne în drumul nostru spre cele mai interesante povești.

Sunt 22 de ani de când TVR Iași îți prezintă în fiecare seară, la Jurnal, povești inedite, fie despre oameni interesanți, fie despre locuri deosebite. Provocarea lansată de colegii noștri de la București, aceea de a continua Caravana „Știrile tale sunt la TVR” în județele Moldovei a fost acceptată firesc.

Echipa TVR Iași este mereu gata să se mobilizeze. Astfel, de luni, plecăm în Caravană! Roxana și Răzvan vor fi în lumina „farurilor”, Cristi și Adrian în spatele camerelor, iar Anca și Daniel la îndemâna lor în tot ce înseamnă traseu și promovare.

Pornim din nordul Moldovei, din inima Bucovinei, acolo unde diversele etnii ne dezvăluie tradițiile. Coborâm apoi spre Neamț și Bacău și încheiem Caravana în muzică de fanfară! Nu vă spunem mai multe... rămâne să descoperiți poveștile noastre în fiecare seară la Telejurnalul TVR 1, de la ora 20.00, și în Jurnalul Regional TVR Iași, de la ora 18.20.

Urmăriți traseul Caravanei „Știrile tale sunt la TVR” în zona Moldovei pe site-ul nostru și pe paginile noastre de Facebook: Jurnalul Regional TVR Iasi și TVR Iasi.

22:00 Preluare TVR3

7:00 3 ceasuri bune

 

Luni, 22 aprilie, de la ora 18:00, la TVR Iași, Ovidiu Mihăiuc v-a propus o nouă ediție "Interviul săptămânii".

Campioni la robotică | VIDEO

Campioni la robotică | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

O echipă de elevi din Focșani a câștigat campionatul mondial de robotică, desfăşurat zilele acestea la Houston, în SUA.

22 aprilie,

22 aprilie, "Ziua Pământului" | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Ce-i dăruim planetei de ziua ei? Cum îndreptăm răul făcut prin poluare şi defrişări? Cum se măsoară calitatea aerului? Am căutat răspunsuri ...

 

#tvriasi