loader
Foto

Librex 2016

TVR Iaşi ne-a adus o nouă ediţie a emisiunii "Cap de afiş".

 

Alex Vasiliu
Andreea Ştiliuc
Cap de afiș

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Primăvara cărţilor a început la Iaşi. Ispita de a te lăsa cucerit de Carte este irezistibilă. Prozatori, poeţi, critici literari, editori se întâlnesc zilele acestea în spaţiul imens de la Palas Mall. Lansări de carte, spectacole de teatru, conferinţe, programe muzicale - totul se va derula printre standurile cu cele mai noi apariţii editoriale.

Şi anul acesta, echipa TVR Iaşi este prezentă la"Librex". Astăzi, între orele 17:00 - 18:00, emisiunea "Cap de afiş" vă oferă informaţii, idei, opinii, imagini semnificative despre Sărbătoarea Cărţii. Oaspeţi de prestigiu din România şi din străinătate vor intra în dialog sau într-o polifonie a ideilor cu Andreea Ştiliuc şi Alex Vasiliu, realizatorii emisiunii.

Emisiunea "Cap de afiş" va putea fi urmărită în reluare seara, la ora 20:30, şi vineri dimineaţa, la ora 10:00, la TVR Iaşi, inclusiv pe TVR +.

Cap de afiş

Realizatori: Andreea Ştiliuc si Alex Vasiliu

TVR Iaşi: joi, 10 martie, ora 17.00

TVR3: marţi, 15 martie, ora 18.00

13:30 Reporter special

- Vocația matematicii la elevii olimpici Realizator - Vasile Arhire

14:00 Telejurnal

- Preluare TVR1
 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Am pregătit o dimineaţă condimentată. Vineri, 19 aprilie este "Ziua Internaţională a Usturoiului". Vizităm satul unde localnicii cultivă de sute ...

Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

 

#tvriasi