loader
Foto

Galerie foto

Cap de afiș: Miluță Gheorghiu, comedianul suprem

TVR Iași a pregătit un documentar despre Miluță Gheorghiu. Ediția „Cap de afiș" din 29 decembrie a putut fi urmărită de la ora 20:00, la TVR3.

 

Andreea Ştiliuc
Cap de Afiş

Miluță Gheorghiu, comedianul suprem, era un artist magnetic, ce reușea să atragă imediat atenția asupra sa. Adorat de public, atunci când intra pe scenă, era primit cu aplauze.

Mulți și-l amintesc astăzi pentru Chirița, personaj pe care l-a interpretat timp de patru decenii. Rămâne, însă, în istoria teatrului, ca un actor complex, capabil să acopere registre dramatice variate.

(w882) Miluta Ghe

Povestesc despre Miluţă criticii de teatru Sorina Bălănescu, Ştefan Oprea, Constantin Paiu şi actorul Petru Ciubotaru.

Documentarul include fragmente din Fonoteca de Aur a Societăţii Române de Radiodifuziune, Arhiva Multimedia TVR, Arhiva TVR Iaşi, dar şi fotografii din colecţia Muzeului Naţional al Literaturii Române Iaşi.


***

Montaj, realizator: Andreea Ştiliuc

Director de imagine: Relu Tabără

10:30 Cap compas

- Povești la prezent

11:00 Forum economic

Realizator - Iulian Leca
 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Urmăriți o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi