loader
Foto

Galerie foto

Cântec şi poveste - Ansamblul Artistic "Arcanul", partea a II-a

TVR Iași este gazdă pentru aniversarea a 50 de ani de activitate ai Ansamblului "Arcanul" USV al Universitații "Ștefan Cel Mare" din Suceava.

 

Horia Gumeni
Carmen Olaru
Cântec și poveste

Trei generații de dansatori, coregrafi sau soliști și-au dat întîlnire in studioul nostru pentru prima dată. Am dezvăluit începuturile, iar acum , în ediția a doua,  rememorăm trofeele și turneele internaționale.  Viața și cariera primilor doi coregrafi, prezentul dar mai ales planurile de viitor alături de  TVR Iași, le puteți afla doar în ediția specială "Cântec și Poveste".
Au răspuns prezent invitației și Manuela Pohoață, Călin Brăteanu, Sorin Filip și Alexandru Brădățan, precum și nouă generație de soliști vocali .


Pentru o călătorie prin toată România prin intermediul dansului dar și pe ulița cu amintiri, vă așteptăm luni 20 ianuarie ora 20.00 pe TVR3  la  ” Cântec și Poveste” și sâmbătă 25 ianuarie ora 19.30 pe TVR Iași.

14:00 Telejurnal

- Preluare TVR1

14:45 ABC

-UL democratiei&Mașina Timpului Realizator - Ovidiu Mihăiuc / Dan Trofin
 
Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, vorbim despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Invitație la Festivalul Național Al Ouălor Încondeiate

Miercuri, la "Ziua bună de la Iași", locuitorii din Ciocănești, județul Suceava, v-au adresat o invitație la Festivalul Național Al Ouălor ...

 

#tvriasi