loader
Foto

Galerie foto

Cântec și poveste cu Ansamblul Folcloric „Plaiurile Pojorâtei”

„De când am văzut această emisiune, mi-am zis că vreau să ajung și eu odată la Cântec și poveste”, a declarat cu emoție Gheorghe Străjeru, instructorul ansamblului.

 

Horia Gumeni
Carmen Olaru
Cântec și poveste

Nu e prima vizită la TVR Iași. „Nănașul” lor a fost chiar Pamfil Roată care le-a făcut invitația de a-l însoți în călătoria de la Cântec spre Poveste.

Plaiurile cu farmec și dor ale Pojorâtei, costumele tradiționale, bucatele alese, precum și invitații ansamblului vor aduce în casele dumneavoastră adevărata Bucovină.

Pamfil Roată, Geta Zbranca, dar și soliști din generația tânără, vă dau întâlnire sâmbătă, de la ora 19.30, pe TVR Iași regional, la emisiunea Cântec și poveste.

Cântec și poveste

Realizatori: Carmen Olaru și Horia Gumeni

TVR Iași: sâmbătă, ora 19.30

TVR 3: luni, ora 20.00

15:00 Ediții de colecție

- Caravana TVR 3 la Tg. Neamţ Realizator - Dana Ișoveanu

16:00 Spațiul deciziilor

Realizator - Dan Trofin
 

Am urmărit o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi