loader
Foto

"Cântec și poveste" cu Andreea Chisăliță | VIDEO

Sâmbătă, 2 octombrie, de la ora 19:00, și duminică, 3 octombrie, TVR Iași vă invită să urmăriți o ediție „Cântec și poveste”, a cărei invitată este interpreta de muzică populară Andreea Chisăliță.

 

Laura Lucescu
Cântec și poveste

Dumnezeu i-a dăruit glasul pentru a aduce bucurie celor ce o ascultă! Andreea Chisăliță, o voce îndrăgită a noii generații, își amintește de momentele ce i-au marcat cariera artistică, de primele participări la concursuri și festivaluri, de emoțiile trăite la emisiunile televizate, dar și de oamenii care i-au fost alături în toți acești ani. Sofia Vicoveanca i-a fost model, iar Andreea i-a urmat cu încredere sfaturile. A fost alături de TVR Iași în spectacolele aniversare din Proiectul Transfrontalier Iași-Chișinău-Cernăuți, atunci când cântecul popular a ajuns și la românii din Ucraina și Republica Moldova. Despre visul de a deveni componentă a Ansamblului Artistic „Ciprian Porumbescu” Suceava, despre cum este să studiezi Dreptul la cea mai veche universitate din țară, despre proiecte, dar și despre lucruri neștiute până acum, în „Cântec și poveste”, cu Andreea Chisăliță.

Moderator: Laura Lucescu

Realizator: Carmen Olaru

16:00 Caravana TVR 3

- La Bacău Realizator - Vasile Arhire

17:30 Play

Realizator - Anca Medeleanu
 
Comunitatea elenă din Iași, în sărbătoare | VIDEO

Luni, 24 iunie, de la ora 15:00, Olena Popovych vă invită să urmăriți o ediție "România diversă" despre comunitatea elenă din Iași.

"TeleViziunea mea", cu Oltița Cîntec | VIDEO

publicat: duminică, 23 iunie 2024

Duminică, 23 iunie, de la ora 21:00, pe TVR Iași, urmărim o ediție "TeleViziunea mea", cu Oltița Cîntec.

Vineri, 21 iunie, de la ora 9.00, în ultima ediție din acest sezon a emisiunii "Ziua bună de la Iași" de Ziua Mondială a Soarelui nu ne uităm ...

 

#tvriasi