loader
Foto

"Cântec și poveste" cu Andreea Chisăliță | VIDEO

Sâmbătă, 2 octombrie, de la ora 19:00, și duminică, 3 octombrie, TVR Iași vă invită să urmăriți o ediție „Cântec și poveste”, a cărei invitată este interpreta de muzică populară Andreea Chisăliță.

 

Laura Lucescu
Cântec și poveste

Dumnezeu i-a dăruit glasul pentru a aduce bucurie celor ce o ascultă! Andreea Chisăliță, o voce îndrăgită a noii generații, își amintește de momentele ce i-au marcat cariera artistică, de primele participări la concursuri și festivaluri, de emoțiile trăite la emisiunile televizate, dar și de oamenii care i-au fost alături în toți acești ani. Sofia Vicoveanca i-a fost model, iar Andreea i-a urmat cu încredere sfaturile. A fost alături de TVR Iași în spectacolele aniversare din Proiectul Transfrontalier Iași-Chișinău-Cernăuți, atunci când cântecul popular a ajuns și la românii din Ucraina și Republica Moldova. Despre visul de a deveni componentă a Ansamblului Artistic „Ciprian Porumbescu” Suceava, despre cum este să studiezi Dreptul la cea mai veche universitate din țară, despre proiecte, dar și despre lucruri neștiute până acum, în „Cântec și poveste”, cu Andreea Chisăliță.

Moderator: Laura Lucescu

Realizator: Carmen Olaru

22:00 Preluare TVR3

7:00 3 ceasuri bune

 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Urmăriți o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi