loader
Foto

Bună dimineaţa, Moldova!

„Bună dimineaţa, Moldova” vă spune echipa matinală TVR Iaşi şi miercuri, 27 noiembrie! Dumneavoastră pregătiţi cafeaua, Roxana şi Andrei aduc cele mai actuale subiecte din regiunea Moldovei.

 

Andrei Giurgia
Roxana Costaş
BUNĂ DIMINEAŢA, MOLDOVA

Şi pentru că sunteţi prietenii noştri vă dezvăluim subiectele zilei de miercuri, 27 noiembrie.

Mergem la cumpărături de dimineaţă. Până aici nimic neobişnuit, diferenţa este că shoppingul  va fi unul de caritate. Asociaţia "Mai Bine" a lansat Bazarsolidar.ro, un proiect prin care incurajează cumpărăturile solidare iar banii obţinuţi din vânzări ajung la familiile nevoiaşe. Cum funcţionează această platoformă, ne spune managerul proiectului, Laura Păduraru Luchian.

De la cumpărături mergem la Folk'n'Iaşi. Festivalul de Folk se desfăşoară în perioada 25 - 28 noiembrie, la Casa de Cultură a Studenţilor şi Ateneul Tătăraşi. În fiecare zi susţin recitaluri artişti cunoscuţi, iar noi, echipa matinală, ne-am propus ca în fiecare dimineaţă să vă oferim informaţii proaspete de la eveniment.

La fel se va întampla şi mâine când Adrian Căliman, directorul Casei de Cultura a Studenţilor Iaşi, vine în studio pentru a ne povesti cum au decurs cele două zile de festival, dar şi ce surprize ne mai aşteaptă.

Acesta este doar un rezumat al întâlnirii noastre! Pentru toate informaţiile, surprizele şi premiile urmariţi-ne mâine de la 8.00 la 9.00 la TVR Iaşi!

11:00 Forum economic

Realizator - Iulian Leca

12:00 Caravana TVR 3

- Tescani-Măgiresti-Moinesti- Comănești, un traseu cu popasuri spectaculoase în jud. Bacău Realizator - Vasile Arhire
 
Spectacol folcloric ”De la Iași la Chișinău” | VIDEO

De Ziua Unirii Basarabiei cu România, în direct la TVR Iași, miercuri, 27 martie, de la ora 18:30, v-am invitat la spectacolul folcloric ”De la ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

Adrian G. Romila a vorbit despre personajul Adrian Romila în cel puțin trei ipostaze. Toate la emisiunea "Ce-ai mai citit", duminică, 24 martie, ...

 

#tvriasi