loader
Foto

Bună dimineaţa, Moldova!

„Bună dimineaţa, Moldova” vă spune echipa matinală TVR Iaşi şi miercuri, 27 noiembrie! Dumneavoastră pregătiţi cafeaua, Roxana şi Andrei aduc cele mai actuale subiecte din regiunea Moldovei.

 

Andrei Giurgia
Roxana Costaş
BUNĂ DIMINEAŢA, MOLDOVA

Şi pentru că sunteţi prietenii noştri vă dezvăluim subiectele zilei de miercuri, 27 noiembrie.

Mergem la cumpărături de dimineaţă. Până aici nimic neobişnuit, diferenţa este că shoppingul  va fi unul de caritate. Asociaţia "Mai Bine" a lansat Bazarsolidar.ro, un proiect prin care incurajează cumpărăturile solidare iar banii obţinuţi din vânzări ajung la familiile nevoiaşe. Cum funcţionează această platoformă, ne spune managerul proiectului, Laura Păduraru Luchian.

De la cumpărături mergem la Folk'n'Iaşi. Festivalul de Folk se desfăşoară în perioada 25 - 28 noiembrie, la Casa de Cultură a Studenţilor şi Ateneul Tătăraşi. În fiecare zi susţin recitaluri artişti cunoscuţi, iar noi, echipa matinală, ne-am propus ca în fiecare dimineaţă să vă oferim informaţii proaspete de la eveniment.

La fel se va întampla şi mâine când Adrian Căliman, directorul Casei de Cultura a Studenţilor Iaşi, vine în studio pentru a ne povesti cum au decurs cele două zile de festival, dar şi ce surprize ne mai aşteaptă.

Acesta este doar un rezumat al întâlnirii noastre! Pentru toate informaţiile, surprizele şi premiile urmariţi-ne mâine de la 8.00 la 9.00 la TVR Iaşi!

22:00 Preluare TVR3

7:00 Telejurnal MATINAL TVR 1

 
Hope Build, un proiect de construire accelerată | VIDEO

Mai multe locuinţe vor fi ridicate în doar 5 zile, cu ajutorul voluntarilor. Marți, 18 iunie, de la ora 9:00, la TVR 3 și TVR Iași, am vorbit ...

"Cultart": limba română pentru străini | VIDEO

publicat: vineri, 14 iunie 2024

Pe 15 iunie, la ora 16:00, la "Cultart", în numele lui Eminescu și în onoarea limbii române. Realizator - Oana Lazăr

Parfumul unei călătorii în timp | VIDEO

Parfumul unei călătorii în timp | VIDEO

publicat: vineri, 14 iunie 2024

Vineri, 14 iunie, de la ora 9:00, la TVR 3 și TVR Iași, am descoperit farmecul scrisorilor de altădată, am răsfoit jurnalul Reginei Maria, am ...

 

#tvriasi