loader
Foto

Bună dimineaţa, Moldova!

Ne pregătim de weekend împreună cu telespectatorii TVR Iaşi. Vă aşteptam cu drag şi vineri dimineaţă pentru a face agenda evenimentelor la care putem merge la sfârşitul de săptămână.

 

Roxana Caraiman
Andrei Giurgia
Steliana Orăşanu
BUNĂ DIMINEAŢA, MOLDOVA

Vineri ne întâlnim în studio cu Ecaterina Chiriac. Are 21 de ani şi este din comuna Prisăcani, judeţul Iaşi. Este studentă în ultimul an la Universitatea de Arte “George Enescu” Iaşi, Facultatea de Pedagodie Muzicală şi studentă în anul al III-lea la Facultatea de Drept (UAIC). Pe lângă studii, muzica populară ocupă un loc important în viaţa ei. Cum se împacă cele două o să aflaţi la “Bună dimineaţa, Moldova”.

Artistul plastic, Viorica Toporaş ne invită la vernisajul expoziţiei de pictură “Memoria locului”. Autobiografie picturală a locurilor în care trăieşte artista şi a trecerilor sale prin Portugalia, Egipt, Marea Britanie sau Bulgaria, expoziţia cuprinde peisaje citadine, dar, fidelă temelor sale cele mai iubite, vom regăsi şi un peiaj cu flori,  intitulat Iasomia din balcon.

Tot mâine, marcăm 25 de ani de la redeschiderea Bisericii Bărboi, monument istoric, arhitectural, de artă şi cultură religioasă. Despre istoria acestui monument vom afla detalii de la preotul Constantin Andrei, parohul Bisericii Bărboi.

22:00 Preluare TVR3

7:00 3 ceasuri bune

 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Urmăriți o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi