loader
Foto

„Bună dimineaţa, Moldova!”

Vine weekend-ul şi bine ne pare, nu? Echipa matinală TVR Iaşi are grijă să vă menţină veseli întreaga săptămână, de luni până vineri! Prietenii dumneavoastră, Roxana şi Andrei, deţin reţeta dimineţii perfecte. Petreceţi o oră, de la 8.00 la 9.00, pe TVR Iaşi, la „Bună dimineaţa, Moldova”!

 

Andrei Giurgia
Roxana Costaş
BUNĂ DIMINEAŢA, MOLDOVA

Cum suntem nişte gazde primitoare, invitaţii frumoşi păşesc în platoul nostru cu bucuria de a fi alături de noi şi de dumneavoastră. La fel se va întâmpla şi mâine!

Micii artişti de la Palatul Copiilor sunt premiaţi în cadrul Galei premiilor de excelenţă „Ad Astra”. Premiile oferite sunt pentru activitatea desfăşurată în anul şcolar 2012-2013, pentru debut, pentru întreaga activitate, pentru cel mai reprezentativ concurs internaţional, pentru echipă sau formaţie şi premiul special al juriului.  Mâine dimineaţă ne întâlnim cu directorul Palatului Copiilor, Constantin Şerban, dar şi două tinere talentate, Diana Petcu şi Alexandra Haidău.

Noi oportunităţi de finanţare pe fonduri europene, clasificarea universităţilor şi finanţarea educaţiei şi cercetării – acestea sunt doar câteva dintre temele ce se vor dezbate pe 29 şi 30 noiembrie la Iaşi. Rectorii, prorectorii şi preşedinţii Senatelor de la Universităţile din Bucureşti, Timişoara, ASE şi Universitatea "Babeş Bolyai" din Cluj se vor intâlni în capitala Moldovei pentru a discuta probleme legate de învăţământul superior în România. Cum va decurge reuniunea din acest an a Consorţiului Universitaria, ne va spune rectorul Universităţii "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi, Vasile Işan.

Locul de întâlnire este stabilit, ora stabilită, ne vedem mâine dimineaţă cu zâmbetul pe buze!

22:00 Preluare TVR3

7:00 3 ceasuri bune

 
Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, vorbim despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Invitație la Festivalul Național Al Ouălor Încondeiate

Miercuri, la "Ziua bună de la Iași", locuitorii din Ciocănești, județul Suceava, v-au adresat o invitație la Festivalul Național Al Ouălor ...

 

#tvriasi