loader
Foto

„Bună dimineaţa, Moldova!”, luni, 2 decembrie 2013

Echipa matinal ă vă dă întâlnire luni de la ora 8:00. Steliana Orășanu şi Andrei Giurgia vă invită să savuraţi ceaiul de dimineaţă alături de prietenii de la TVR Iaşi.

 

Andrei Giurgia
Steliana Orăşanu
BUNĂ DIMINEAŢA, MOLDOVA

În luna cadourilor vă aşteaptă cu surprize, dar şi cu informaţii din zona Moldovei.

Începem săptămâna cu energie pozitivă şi invităm alături de noi oameni frumoşi.

Discutăm despre cea de a doua ediţie a „Parent-Team”, workshop-uri gratuite care au loc în perioada 2-4 decembrie, despre o serie de evenimente care aduc în discuţie conştientizarea educaţiei pe care părinţii o oferă copiii lor. Alături de noi în studio vor fi prezenţi psihoterapeutul dr. Diana Teodorescu şi psihologul dr. Irina Şubredu.

Se apropie perioada sărbătorilor de iarnă, iar oraşul Iaşi devine din ce în ce mai aglomerat. Astfel, vor exista două trasee care vor lega Târgu Cucu de Cimitirul „Sf. Petru şi Pavel” şi de Baza de agreement Ciric, iar cel de-al treilea traseu va avea curse pe ruta Piaţa Eminescu - Aeroportul Iaşi. Despre schimbările care îi aşteaptă pe călători vom discuta cu Maricel Ghercă, director general al RATP Iaşi.

Asociaţia „Foto Iaşi” ne invită să vizionăm expoziţia de fotografie „Împreună 3”. Imagini alb-nergu şi color, secvenţe ce aduc într-un instantaneu momente de viaţă. Despre modul în care poţi surprinde natura în imagini vorbim cu artistul fotograf Mihai Cantea.

Cu zâmbete şi bună dispoziţie ne întâlnim luni dimineaţă de la ora 8:00, pe TVR Iaşi!

17:30 Identitate Basarabia

- Oxana Kasandruta Realizator - Violeta Gorgos

18:00 Telejurnal Regional TVR Iași (R)

(Reluare)
 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Urmăriți o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi