loader
Foto

Bună dimineaţa, Moldova! cu Steliana şi Andrei

Cine începe ziua cu TVR Iaşi, departe ajunge. Steliana şi Andrei vă poartă pe meleaguri moldave cu invitaţi, subiecte şi premii pe măsură.

 

Steliana Orăşanu

La prima oră a dimineţii aflăm cât de importantă este vaccinarea în rândul copiilor şi ce beneficii aduce acesta. În studioul “Bună dimineţa, Moldova” vine prof. univ. dr. Doina Azoicăi, medic primar – Epidemiologie.

Coregraful Adrian Ştefan de la trupa The Sky ne invită la concert. Pe 16 decembrie, la Casa de Cultură a Studenţilor din Iaşi, începând cu ora 20.00, va avea loc spectacolul extraordinar de dans de Crăciun “Santa’s Last Dancers”. Dansatorii lui Moş Crăciun nu vin cu tolba goală. Ne vor aduce invitaţii pentru spectacol, iar noi vă intrigăm cu câteva momente din spectacolul de anul trecut.


Muzeul Unirii ne invită să aflăm povestea portului naţional în cadrul atelierului de etnografie intitulat “IA reprezintă atelier România”. Etnologul Angela Olaru ajunge în studioul nostru pentru a ne oferi mai multe detalii.

Noi suntem pregătiţi şi vă aşteptăm cu drag.

Bună dimineaţa, Moldova

Joi, 12 decembrie, ora 8.00

16:00 Spațiul deciziilor

Realizator - Dan Trofin

17:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)
 

Am urmărit o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi