loader
Foto

Bucovina, je t`aime | VIDEO

Casele tradiționale vechi din Bucovina, de peste 100 de ani, care poartă amprentele timpului și poveștile celor care le-au locuit, sunt cele care dau farmec Bucovinei și îi sporesc atractivitatea turistică.

 

Să iei apărarea caselor vechi și să explici că sunt valoroase a fost și este dificil. Spune Pascal Garnier, un francez care şi-a făcut o misiune din salvarea caselor tradiţionale din Bucovina. Una dintre locuinţe, veche de peste 130 de ani, a fost strămutată şi este acum vizitată de turiştii care ajung în zonă. Printre aceştia şi sute de francezi care vin să cunoască România rurală.

18:30 Descriptio Moldaviae

- Mănăstirea Putna prima parte Realizator - Raluca Aftene

19:00 Ziua bună de la Iași

 

Am urmărit o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi