loader
Foto

Baschet, gimnastică ritmică și volei, la Arena

Lucian Lucescu a venit cu noi subiecte interesante la emisiunea de sport a studioului regional TVR Iaşi, de la ora 17.00, şi la TVR 3, de la ora 22.00.

 

Lucian Lucescu
Arena

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Veţi afla noutăţi de la echipa de baschet masculin, Politehnica Iaşi, care şi-a propus în acest sezon revenirea în primul eşalon. În studio se va afla antrenorul Petre Măgurean.

Tot la Arena vedeţi ce s-a întâmplat la campionatele naţionale de gimnastică ritmică, care au avut loc la sfârşitul săptămânii în Sala Polivalentă din Iaşi. Invitată este antrenorarea de la CSŞ Anghel Saligny, Cătălina Radu.

În cadrul emisiunii veţi afla primii deznodământul meciului de volei feminin din prima divizie dintre Penicilina Iaşi și Rapid Bucureşti. Vasile Arhire va intra în direct şi va aduce toate detaliile.

Nu vor lipsi imagini şi declaraţii de la alte evenimente sportive de la sfârşitul săptămanii, toate, de la ora 17.00, la TVR Iaşi.

 

Arena

Realizator: Lucian Lucescu

TVR Iaşi: luni, ora 17.00 (direct)

Reluare: luni, ora 20.30, şi marţi, ora 10.00

TVR 3: luni, ora 22.00

7:00 3 ceasuri bune

8:55 Mașina timpului

Realizator - Dan Trofin
 

Fiecare instrument muzical ne transmite farmecul său. Joi, 28 martie, la "Ziua bună de la Iași", s-a discutat despre țambal. Cu Laura Lucescu și ...

Spectacol folcloric ”De la Iași la Chișinău” | VIDEO

De Ziua Unirii Basarabiei cu România, în direct la TVR Iași, miercuri, 27 martie, de la ora 18:30, v-am invitat la spectacolul folcloric ”De la ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

 

#tvriasi