loader
Foto

Arena - luni, 17 martie 2014

Capul de afiş al meciurilor de ligă secundă de la sfârşitul săptămânii l-a ţinut derbiul din Giuleşti dintre Rapid Bucureşti şi CSMS Iaşi, primele două clasate din seria I.

 

Lucian Lucescu
Arena

Imagini, declaraţii, rezultate complete, analize, comentarii după această etapă, a XX-a, puteţi urmări în emisiunea Arena de luni, 17 martie, moderată de Lucian Lucescu. Pe lângă acest subiect, vor mai fi: fotbal de liga a treia, handbal masculin de Ligă Naţională, volei din Divizia A1, Unic Piatra Neamţ- Penicilina Iaşi şi fotbal în sală cu CSMS Iaşi-Spicom Sfântu Gheorghe.

Toate acestea, dar şi alte informaţii din actualitatea sportivă regională puteţi urmări luni, 17 martie, de la ora 17.00, în direct la TVR Iaşi, şi de la ora 23.30, la TVR 3.

Puteţi transmite comentarii şi întrebări invitaţilor pe pagina de Facebook a emisiunii: Facebook.com/ArenaTVRIasi

Arena

Realizator: Lucian Lucescu

TVR Iași: luni, ora 17.00

TVR 3: luni, ora 23.30

12:00 Invitație la spectacol

- Concertul Solistilor Orchestrei Filarmonicii Din Iasi Realizator - Alex Vasiliu

13:30 Reporter special

- Vocația matematicii la elevii olimpici Realizator - Vasile Arhire
 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Am pregătit o dimineaţă condimentată. Vineri, 19 aprilie este "Ziua Internaţională a Usturoiului". Vizităm satul unde localnicii cultivă de sute ...

Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

 

#tvriasi