loader
Foto

Arena – 10 martie

Ziua de 5 martie 2014 a consemnat schimbarea la cel mai înalt nivel în fotbalul românesc.

 

Lucian Lucescu
Arena

După 24 de ani, Mircea Sandu a predat şefia Federaţiei Române către focşăneanul Răzvan Burleanu. Astfel, la conducerea internă se află trei oameni de fotbal din zona Moldovei. Pe lângă Burleanu, mai este  băcăuanul Gheorghe Chivorchian- secretar general şi ieşeanul Ciprian Paraschiv, care ocupă funcţia de director pentru dezvoltare fotbalistică în cadrul FRF.

Despre alegerile de miercuri, dar şi cum se anunţă viitorul ,,sportului rege” se va discuta în emisiunea Arena de luni, 10 martie, moderată de Lucian Lucescu. Invitaţi vor fi Leonida Antohi, preşedintele Comitetului Director al CSMS Iaşi şi director la CS Politehnica Iaşi şi Cristi Sava, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Bacău.

Toate acestea, dar şi alte informaţii din actualitatea sportivă regională puteţi urmări luni, 10 martie, de la ora 17.00 în direct la TVR Iaşi, şi de la ora 23.30 la TVR 3. Puteţi transmite comentarii şi întrebări invitaţilor pe pagina de facebook a emisiunii: facebook.com/ArenaTVRIasi.

22:00 Preluare TVR3

7:00 Mașina timpului

Realizator - Dan Trofin
 

Am urmărit o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi