loader
Foto

Andreea Ştiliuc de la TVR Iaşi a participat la ultimul training Circom Regional

În perioada 6-11 octombrie 2013, la Budapesta a avut loc workshop-ul "Mobile Journalism", organizat de CIRCOM Regional. La acest curs au participat 14 jurnalişti din 12 ţări, printre care şi Andreea Ştiliuc, jurnalist TVR Iaşi.

 

Andreea Ştiliuc

Traineri în cadrul evenimentului au fost jurnalişti cu experienţă din zona televiziunii: Karol Cioma - Circom Training Project Manager, Glen Mulcahy - Innovation Lead la RTE, Irlanda, Darko Flajpan - trainer la HRT Zagreb, Croaţia, John Inge Johanson – VJ la NRK Nordland, Norvegia.

Jurnaliştii au învăţat cum să utilizeze telefonul mobil pentru filmare, transferare de fişiere şi transmisiuni live, dar şi cum să editeze pe un laptop sau o tabletă. Fiecare jurnalist a realizat câte un reportaj, pe care l-a filmat şi editat în întregime în Budapesta.

Puteţi viziona reportajul colegei noastre Andreea Ştiliuc AICI.

Andreea a mai participat la un training Circom Regional în anul 2012 care a avut ca temă videojurnalismul.

22:00 Preluare TVR3

7:00 3 ceasuri bune

 
Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, vorbim despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Invitație la Festivalul Național Al Ouălor Încondeiate

Miercuri, la "Ziua bună de la Iași", locuitorii din Ciocănești, județul Suceava, v-au adresat o invitație la Festivalul Național Al Ouălor ...

 

#tvriasi