loader
Foto

„Alt flăcău ca mine nu-i”

Muzica ta, vineri, ora 19.00

 

Carmen Târnoveanu
MUZICA TA

În 1999 a câştigat marele premiu la ediţia judeţeană a Festivalului Naţional „Moştenitorii“, unul dintre cele mai cunoscute concursuri de folclor, realizat de Mărioara Murărescu. Astazi, spune despre sine că „alt flăcău, ca mine, nu-i”. Vorbim despre Dan Doboş, nu neapărat artistul, ci omul, asa îi place să se prezinte: “băiatul de la ţară care şi-a petrecut copilăria într-un sat de pe malul Prutului”.

 

S-a încăpăţânat şi a studiat muzica, deşi erau vremuri grele, iar părinţii mei nu credeau că se poate trăi din cântat. Cu greu am reuşit să-i conving să mă lase la oraş să studiez muzica”.

 

Despre bucuria de a se uita în ochii publicului sau despre întâlnirea cu Rapsozii Botoşanilor, ne povesteşte în direct, la TVR Iaşi, chiar Dan Doboş, invitatul Iustinei Irimia, la Muzica ta.

Vineri seara de la 19.00.

 

17:30 Iașii marilor iubiri

- Toate drumurile duc la Iași - Salvador Amore. Partea a doua Realizator - Oana Lazăr

18:00 Telejurnal Regional TVR Iași (R)

(Reluare)
 

Am urmărit o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi