loader
Foto

„Alexandra”, o producție OWH Studio și TVR Iași | VIDEO

Premiera filmului „Alexandra" a avut loc miercuri, 14 iulie, ora 17:30, la cinematograful Patria Loteanu. Proiectul filmului a fost susținut de Centrul Național al Cinematografiei din Republica Moldova.

 

Violeta Gorgos

Am fost cu toţii necăjiți de pandemie, am fost suferinzi de neşansa întâlnirilor noastre, dar am trăit cu gândul că într-o bună zi ne vom revedea şi ne-am tot pregătit pentru acest moment făcând ce ştim noi mai bine.

Premiera filmului „Alexandra" va avea loc miercuri, 14 iulie, începând cu ora 17:30, la cinematograful Patria Loteanu. Proiecţie realizată în cadrul programului Seri de CRONOGRAF. Vă invităm să respirăm în sincron, pe durata filmului, alături de Alexandra Conunov, în momentele ei de destainuiri, de căutari şi de glorie.

Luaţi-vă prietenii şi veniţi la film!

O coproducție OWH Studio cu TVR Iași. Proiect susținut de Centrul Național al Cinematografiei din Republica Moldova.

22:00 Preluare TVR3

7:00 3 ceasuri bune

 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Urmăriți o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi