loader
Foto

„Accent Regional”: Unde învață elevii Colegiului Național Pedagogic „Vasile Lupu"? | VIDEO

Joi, 8 februarie, de la ora 16.00, la „Accent Regional” v-am propus o discuție despre  situația Colegiului Național Pedagogic „Vasile Lupu".

 

Accent Regional

V-am supus atenției o situație unică în România: aproape 900 de elevi si profesori au fost relocați de la Colegiul Naţțonal Pedagogic „Vasile Lupu" din Iași și obligați să facă școală în alte unităţi de învăţământ sau în spații improvizate.

Anul trecut, din cauza pericolului foarte mare de prăbușire, clădirea în care funcționa Colegiul Pedagogic a fost evacuată cu promisiunea că în cel mai scurt timp se vor instala în curtea școlii sisteme modulare de tip container unde să se țină cursurile. Timpul a trecut, promisiunile nu au fost respectate, iar elevii şi profesorii învață o lecție dură aflată la limita legii. Credeți că este cineva vinovat?!

Invitații acestei ediții sunt:

- Adriana Robu, director adjunct la Colegiul Naţional Pedagogic

- Veronica Jalbă, vicepreşedinta Consiliului Reprezentativ al Părinţilor.

Realizator: Maria Florea

19:00 Ziua bună de la Iași

20:00 Arena

Realizator - Vasile Arhire
 
Târg de mărțișoare pentru ieșeni | VIDEO

Târg de mărțișoare pentru ieșeni | VIDEO

publicat: luni, 26 februarie 2024

În acest sfârșit de săptămână, în Capitala Moldovei s-au deschis tradiționalele târguri de mărțișoare.

„Ce-ai mai citit?

„Ce-ai mai citit, Amore?", se poate numi ediția de duminică, 25 februarie, de la ora 19.00, despre viciul nepedepsit al lecturii.

La ,,Ziua bună de la Iaşi” îi puteţi vedea pe Ronaldo şi Messi, pe Pavarotti şi pe Michael Jackson, dar şi alte personalităţi. Cum? Urmăriţi ...

 

#tvriasi