loader
Foto

Ziua începe cu „Bună dimineaţa, Moldova!”

Miercuri, de la ora 8.00, Steliana Orăşanu vă aşteaptă cu informaţii despre sănătate şi cu recomandări pentru suflet.

 

Gabriel Rotaru
BUNĂ DIMINEAŢA, MOLDOVA

 

La Iași a fost lansat, în premieră națională, un program pilot de autodiagnostic al hipertensiunii arteriale. Cei care au acasă un tensiometru şi conexiune la internet pot afla singuri dacă sunt bolnavi. Dr. Doina Bunescu, medic de familie, ne învață cum să măsurăm corect tensiunea.
Într-un top realizat de 300 de agenții de turism din Japonia, Gura Humorului se află printre cele mai frumoase orașe mici din Europa. Marius Ursaciuc, primarul orașului Gura Humorului ne invită într-o vacanță.
Luna februarie aduce 23 de spectacole în faţa publicului. Daniel Busuioc, directorul artistic al Teatrului Național „Vasile Alecsandri” din Iaşi ne vorbeşte despre programul reprezentaţiilor, dar şi despre tripla aniversare a instutuţiei culturale.
De la ora 8:00, „Bună dimineaţa, Moldova!”, pe TVR Iaşi şi www.tvrplus.ro.

Realizator: Gabriel Rotaru

Prezentă: Steliana Orăşanu

 

19:00 Ziua bună de la Iași

20:00 Spațiul deciziilor

Realizator - Dan Trofin
 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Am pregătit o dimineaţă condimentată. Vineri, 19 aprilie este "Ziua Internaţională a Usturoiului". Vizităm satul unde localnicii cultivă de sute ...

Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

 

#tvriasi