loader
Foto

Ziua de marţi ne aduce veşti bune

Vara a trecut, dar gândul încă ne-a rămas la ea. Steliana Orăşanu şi Alex Vasiliu vă pregătesc o ediţie „Est Meridian” în care veselia va fi la ea acasă.

 

EST MERIDIAN

A XXIV-a ediţie a (par)cursului „ O iniţere în fotografie cu Dan Mititelu” se încheie cu o expoziţie colectivă a cursanţilor în care vor prezenta imagini surprinse în vacanţa de vară. Despre arta de a imortaliza cele mai bune momente vom discuta cu Larisa Maxim şi Cristina Boiciuc, participante.

Ioan Ţurcanu, consultant artistic al Filarmonicii din Botoşani ne aduce informaţii de la deschiderea stagiunii simfonice 2015-2016 şi vom afla care este agenda Zilelor „George Enescu” ce sunt programate la sfârşitul săptămânii acesteia la Botoşani.

Sub genericul „Citadela Culturală” se desfăşoară evenimentul cultural naţional „Nocturna Bibliotecilor 2015”. Mihaela Morariu, şef al Serviciului de Proiecte şi Programe Culturale şi PR al Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi” din Iaşi ne prezintă programul din care nu lipsesc: muzica, poezia, teatrul, dar şi concursurile.

Ne vedem de luni până vineri, de la ora 17:00, în direct la TVR Iaşi şi online pe www.tvrplus.ro/live-tvr-iasi !

Est Meridian

Realizatori: Steliana Orăşanu şi Alex Vasiliu

TVR Iaşi: luni – vineri, ora 17.00

Reluare: de la ora 20.30

12:00 Accent Regional (R)

Realizator - Maria Florea (Reluare)

13:00 România diversă

- Din patrimoniul cultural al huțulilor din Bucovina Realizator - Olena Popovych
 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

Ziua Internaţională a Usturoiului | VIDEO

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Am pregătit o dimineaţă condimentată. Vineri, 19 aprilie este "Ziua Internaţională a Usturoiului". Vizităm satul unde localnicii cultivă de sute ...

Despre „Adevărata Basarabie”, la

Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor organizează campania „Adevărata Basarabie”. Am călătorit dincolo de Prut alături de Alina ...

 

#tvriasi