loader
Foto

TVR Iaşi va lansa noua grilă de toamnă

TVR Iaşi pregăteşte grila de toamnă care cuprinde ca noutate absolută emisiunea Iaşi, capitală culturală europeană, ce îşi propune să aducă în prim-plan punctele forte ale oraşului pentru a intra în cursa pentru obţinerea titlului de capitală culturală europeană în 2021.

 

TVR Iaşi va lansa în curând noua grilă de toamnă. În noua grilă vom regăsi emisiuni ale TVR  Iaşi, cu care telespectatorii sunt deja obişnuiţi, dar şi producţii noi. Nu vor lipsi emisiunile de reportaj, emisiunile de călătorii şi emisiunile care pun în discuţie probleme regionale de actualitate.

O noutate a viitoarei grile este emisiunea Iaşi, capitală culturală europeană, iar scopul acesteia este să aducă în prim-plan obiectivele şi punctele forte ale oraşului pentru a intra în cursa pentru obţinerea titlului de capitală culturală europeană în 2021.

Au fost realizate deja filmările pentru emisiunea Cântec şi poveste, care va aduce, din nou,  în casele oamenilor personalităţi de seamă ale folclorului autentic românesc.

22:00 Preluare TVR3

7:00 3 ceasuri bune

 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Urmăriți o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi