loader
Foto

TVR Iaşi şi TVR2 transmit meciul de handbal Poli Iaşi - AHC Dobrogea Sud Constanţa

Sâmbătă, 23 septembrie, de la ora 16.00, TVR Iaşi şi TVR 2 transmit meciul de handbal masculin dintre Poli Iaşi şi AHC Dobrogea Sud Constanţa.

 

O nouă promovată în prima ligă a ţării, Politehnica Iaşi, şi o fostă campioană naţională, AHC Dobrogea Sud Constanţa, se întâlnesc în Sala LPS din Iaşi, într-un meci de mare atracţie. Gazdele nu au obţinut nici o victorie în această ediţie şi ar dori să-şi treacă în clasament prima victorie. Constănţenii sunt însă un adversar puternic şi, probabil, din încleştarea de forţe va reieşi un meci aprig, dar şi un spectacol atractiv.

Partida, care face parte din etapa a treia a Ligii Zimbrilor la Handbal masculin, este programată sâmbătă, 23 septembrie, de la ora 16.00 şi este transmisă de TVR Iaşi şi de TVR 2.

22:00 Preluare TVR3

7:00 3 ceasuri bune

 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Urmăriți o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi