loader

Regionalia din studioul TVR Iaşi

Pe 20 noiembrie, studioul regional a dezbătut - alături de invitații săi - situația aeroportului din Iași și a combinatului Fortus.

 

UPDATE: Ediția emisiunii din 20 noiembrie este disponibilă pe TVR+

Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Cristian Adomniţei,  a dezvăluit costurile, cine dă banii şi cînd va fi gata „cea mai modernă pistă de aterizare-decolare” din ţară. În aceeași ediție, Adomniței a vorbit şi despre „schimbarea la faţă” a spitalelor din subordinea C.J.

Administratorul judiciar al SC Fortus Iaşi, Eduard Pascal, a prezentat schimbările survenite la ultimul combinat de utilaj greu din ţară după aprobarea planului de reorganizare.

Iar la final – un strop de optimism . Trei elevi de gimnaziu de la Colegiul „Octav Băncilă” din Iaşi au reamintit Ministerului Educaţiei că instrumentele muzicale din şcolile de stat mai au nevoie şi de reparaţii. Şi au făcut asta pe note muzicale. Mai exact au susţinut un concert caritabil şi aşa au restaurat pianul vechi de peste 70 de ani care nu le mai oferea condiţii de pregătire pe măsura talentului şi a premiilor internaţionale câştigate.

Emisiunea Regionalia, moderată de Gabriela Baiardi, poate a putut fi urmărită pe TVR Iaşi şi TVR 3, miercuri, ora 17.00.

13:30 Play

- Bogdan BaltăRealizator - Anca Medeleanu

14:00 Telejurnal

- Preluare TVR1
 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Urmăriți o ediție "Reporter special" - Studenții străini ai Iașului. Joi, 25 aprilie, ora 18:30, la TVR Iași. Realizator - Ioana Doleanu.    

Despre depresie pe înţelesul tuturor am vorbit marți, la "Tableta de sănătate", la TVR Iaşi de la ora 16.00. O emisiune de Claudia Dănăilă.

 

#tvriasi