loader
Foto

Regional Cafe – 21 ianuarie, din studioul TVR Iași

Echipa TVR Iași vă salută și în acestă săptămână din capitala Moldovei.

 

Andrei Giurgia
Roxana Caraiman
BUNĂ DIMINEAŢA, MOLDOVA

De la 7.00 la 9.00, Roxana Caraiman și Andrei Giurgia fac o radiografie a celor mai importante evenimente din această săptămână, alături de invitații lor.

Pentru început, Constanța Țurcanu ne propune o serie de exerciții fizice pentru a ne menține un tonus bun toată ziua.

Muzeul Unirii din Iași se pregătește pentru sărbătoarea din data de 24 ianuarie. Ziua Unirii va fi marcată printr-o serie de evenimente la care sunt așteptați cei pasionați de istorie si nu numai. Detalii ne va oferi Aurica Ichim, directorul Muzeului Unirii din Iași.

De la Daniela Cujbă vom afla care sunt proiectele din anul 2014 pentru Fundația „Iași, capitală culturală europeană”.

Un nou premiu pentru TVR Iași! Raluca Aftene, jurnalist TVR, a primit premiul secțiunii reportaj din partea Asociației Jurnaliștilor și Scriitorilor de Turism din România, pentru seria de emisiuni „Descriptio Moldaviae”.

Primarul Municipiului Iași, Gheorghe Nichita, vine în studioul „Regional Cafe” pentru a vorbi despre „Gala Excelenței Sportului Ieșean”. Evenimentul se va desfășura marți, 21 ianuarie, la Teatrul Național „Vasile Alecsandri” de la ora 17.00 și va fi transmis în direct de TVR Iași.

Mâine facem cunoștință cu tenorul Vasile Moldoveanu. A apărut în 105 spectacole pe scena Teatrului Metropolitan din New York, după ce regimul comunist l-a condamnat la moarte şi l-a exilat forţat de România vreme de 38 de ani. Povestea celui mai titrat tenor din România mâine la „Regional Cafe”!

10:30 Descriptio Moldaviae

- Sfințișori la Mănăstirea Galata prima parte Realizator - Raluca Aftene

11:00 Forum economic

Realizator - Iulian Leca
 
Spectacol folcloric ”De la Iași la Chișinău” | VIDEO

De Ziua Unirii Basarabiei cu România, în direct la TVR Iași, miercuri, 27 martie, de la ora 18:30, v-am invitat la spectacolul folcloric ”De la ...

"Forum economic", la TVR3 și TVR Iași | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Miercuri, 27 martie, de la ora 16.00, a fost difuzată o nouă ediție "Forum economic", la TVR3 și TVR Iași.

Adrian G. Romila a vorbit despre personajul Adrian Romila în cel puțin trei ipostaze. Toate la emisiunea "Ce-ai mai citit", duminică, 24 martie, ...

 

#tvriasi